Nogomet

Bilić nakon Amkara: "Bila je to jedna od naših najboljih utakmica"

Branimir Korać • nedjelja, 05.05.2013.
Bilić nakon Amkara: "Bila je to jedna od naših najboljih utakmica"
Foto: Kristijan Komarica

Bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić slavio je s Lokomotivom na gostovanju kod Amkara u Permu rezultatom 4:2. Nakon ove pobjede imao je razloga za zadovoljstvo...

U sezoni u kojoj za Lokomotiv stvari ne teku glatko, Slaven Bilić je svijetle trenutke doživio na gostovanju u Permu gdje je kod Amkara slavio rezultatom 4:2. Lokomotiv je bez Vedrana Ćorluke odradio dobru utakmicu i stigao do tri boda.

U Permu je Bilić tražio bodove i do njih je i stigao. "Došli smo u Perm nakon dobrih utakmica protiv Kubana i Rostova i željeli smo nastaviti s dobrim nastupima. Pobjedu smo željeli kako bismo se nastavili boriti za što više mjesto na ljestvici", istaknuo je Bilić na pressici nakon susreta.

Utakmicu je okarakterizirao dobrom i pozitivnom za njegovu momčad.

"Naša pobjeda je potpuno zaslužena i ukupno gledajući bila je to jedna od naših najboljih utakmica ove sezone, posebno u drugom poluvremenu. Sretan sam i zbog prave nogometne atmosfere na stadionu i želim zahvaliti svima koji su u njoj sudjelovali", istaknuo je Bilić.

U pobjedi Lokomotiva na ovom gostovanju strijelci su bili Mirančuk, N'Doye, Torbinski i Janbaev, Krešić je branio svih 90 minuta dok Ćorluka nije konkurirao za nastup.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik05.05.2013. u 23:27
    Napokon je pobjedio.Gledam kak kmeči već par mjeseci.Sretno mu bilo dalje.
    Obrisan korisnik