Nogomet

Blažević: "Protiv Lokomotive će biti sve samo ne lagana utakmica"

Branimir Korać • utorak, 07.05.2013.
Blažević: "Protiv Lokomotive će biti sve samo ne lagana utakmica"
Foto: Bruno Karadža

Vratar Hajduka Goran Blažević spremno dočekuje dvoboj protiv Lokomotive. kao i svi, on također očekuje dvije vrlo neizvjesne utakmice za koje smatra kako u njima nema favorita...

Hajduk i Lokomotiva u srijedu igraju prvu utakmicu finala Kupa. Vratar Splićana Goran Blažević ne očekuje lagani posao, posebno jer Lokomotiva dolazi nakon serije dobrih rezultata.

"Lokomotiva je u dobroj formi i očekujem jako tijesnu utakmicu. Vidjet ćemo kako će se Lokomotiva postaviti, igra napadački, ali se zna i zatvoriti. Želim pobjedu kao i svi ostali suigrači, ali znam da nas čeka tijesna i neizvjesna utakmica. Lokomotiva je sve samo ne lagan protivnik", rekao je Blažević za Sportske novosti.

Blažević ističe kvalitetu Lokomotive i smatra da je ta momčad nepotrebno podcjenjivana.

"Oni nam ne odgovaraju jer su jednostavno kvalitetni i to pokazuju njihovi posljednji rezultati. Bez razloga ih se podcjenjuje. To su sve igrači koji su navikli na borbu za trofeje dok su bili u Dinamu, a osim toga danas nemaju nekakav veliki imperativ."

Vratar Splićana dodaje da je Hajduk favorit po tradiciji, ali forma je na strani Lokomotive.

"Nama je trenutno Kup puno važniji od prvenstva, ali nismo prvenstvo zanemarili. Mi smo ovdje favoriti po tradiciji, ali Lokomotiva ima na svojoj strani formu. Objektivno, Lokomotiva je u naletu, a mi četiri utakmice ne znamo za pobjedu i zato je glupo reći da smo favoriti. Ovdje nema favorita."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.05.2013. u 17:10
    Ajmo Bili ,svi navijamo za vas!!! Samo hrabro
    Obrisan korisnik