Rukomet

Šoštarić: "Idemo se odmoriti do sutra i odigrati dostojno finala Kupa Hrvatske"

Iz Novigrada:Jelena Bagarić • četvrtak, 09.05.2013.
Šoštarić: "Idemo se odmoriti do sutra i odigrati dostojno finala Kupa Hrvatske"
Foto: Davor Sajko

Nakon što su okončana oba polufinalna susreta u Kupu Hrvatske treneri pobjedničkih ekipa iznijeli su svoje dojmove. Budući da su obje ekipe lako došle do pobjede, zadovoljstvo se čulo u glasu oba trenere.

Rukometašice Podravke susrele su se u polufinalu s ekipom Sesveta. Do pobjede su došle lako, a trener Neven Hrupec zadovoljan je prikazanim.

"Očekivana pobjeda, bio je dosta dobar otpor Sesveta koliko su mogle u svojim granicama mogućnosti. Pod kraj utakmice dali smo priliku svim ostalim igračicama da neke malo sačuvamo. Uspjeli smo sačuvati Lidiju Horvat za sutrašnju utakmicu jer ju uopće nismo koristili. Očekujem da sutra odigramo jedno pravo finale, dostojno Kupa Hrvatske i nadam se još jednom trofeju", izjavio je Hrupec nakon utakmice.

Lokosice su imale još lakši posao. Slavile su nad drugom ekipom Podravke koja je učinila velik korak plasiravši se na samo završnicu Kupa. No. budući da se radi o mladim djevojkama, poglavito 17-godišnjakinjama pobjeda nije dolazila u pitanje.

"Očekivano profesionalno odrađen posao. Dali smo šansu svim curama da se rastrče, da igraju. Evidentna je razlika u kvaliteti, a i curice iz Podravke Lino su bile umorne. Međutim, mogu reći da sam zadovoljan, prije svega pristupom svojih cura. One su svoj posao odradile, zato smo i maknuli Kožnjak već u 20. minuti ali i sve ostale koje igraju u prvih sedam. Idemo se odmorit do sutra i odigrat jedno finale dostojno finala Kupa Hrvatske", rekao je trener Lokomotive Nenad Šoštarić.

U petak s početkom u 17:30 sati očekuje nas 23. finale Kupa Hrvatske. Finalistice su ponovo iste, Podravka Vegeta i Lokomotiva, a koja će podignuti pehar za sada je još misterija. Obje ekipe sigurno idu samo i jedno na pobjedu, a pitanje je hoće li na kraju Podravka podići pehar 19. put ili će to Lokomotiva učiniti po četvrti put.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!