Ostali sportovi

Perković: "Vratila sam se kako ja to jedino znam. Neće me se tako lako riješiti"

Borna Rupnik • ponedjeljak, 13.05.2013.
Perković: "Vratila sam se kako ja to jedino znam. Neće me se tako lako riješiti"
Foto: Kristijan Komarica

Sandra Perković slavila je u Dohi nakon ozljede, srušila rekord mitinga i najavila ostatak sezone, u kojoj ima velika očekivanja...

Nova sezona nije mogla bolje početi za Sandru Perković, koja je u Dohi bacila disk 68,23 metra i osvojila prvo mjesto. Ujedno je stekla novu dozu samopouzdanja nakon oporavka od ozljede.

"Ovo je moje najbolje otvaranje ikada u karijeri, izuzetno sam sretna zbog svega što se dogodilo. Zbog ozljede sam bila mjesec dana odsutna s atletske staze, ali vratila sam se na najbolji mogući način, kako ja to jedino znam. Nadam se da će sve ići u tom smjeru", izjavila je za Media servis po povratku s puta.

Što je sljedeće u planu? "Nakon New Yorka idem u bazu, pripremam se za Rim. Lipanj će biti izuzetno težak u ovogodišnjoj sezoni jer imamo pet, šest natjecanja. U srpnju imam odmor, to jest, pripremu za Moskvu, bez natjecanja, a tamo se nadam najboljem rezultatu", kaže.

""Pokazala sam da je ruka spremna. Samo idem na male pretrage jer me na dan natjecanja počeo boljeti desni zglob, ali nije pokazao nikakve negativne rezultate na borilištu. Ali moramo vidjeti, da se ne bi nešto pogoršalo", upozorila je, a nekoliko je riječi posvetila i priči o promjeni trenera, koja je izazvala dosta medijske pažnje.

Kritičari su ostali bez materijala, istaknula je: "Što je, tu je. Morat će se pomiriti s tim da me se neće moći tako lako riješiti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!