Nogomet

Sporting brzo pronašao zamjenu za Ferreiru

Mišo Gulić • ponedjeljak, 20.05.2013.
Sporting brzo pronašao zamjenu za Ferreiru

Nakon što je u nedjelju navečer ostao bez trenera, lisabonski Sporting u poslijepodnevnim je satima ponedjeljka objavio kako je dogovorena suradnja s Leonardom Jardimom...

Veliki lisabonski klub iza sebe ima sezonu za zaborav koju je na kraju zaključio tek sedmim mjestom na prvenstvenoj ljestvici, što ga je ostavilo daleko od bilo kakvih kombinacija vezano uz nastup u Europi.

Samim time je postalo jasno da suradnja s dotadašnjim trenerom Jesualdom Ferreirom više nije opcija, a priliku da Sporting u narednoj sezoni odvede na stare staze slave imat će Leonardo Jardim.

Jadrim je do siječnja ove godine bio na klupi grčkog Olympiakosa, a nakon što je raskinuo suradnju s grčkim velikanom, sve do sada nije imao angažman. Portugalski strateg je prije posla u Grčkoj vodio Beiru Mar i Bragu, a ugovor sa Sportingom vrijedit će dvije sezone.

Predsjednik kluba je prilikom objave imena novog trenera lijepe riječi imao i za dojučerašnjeg trenera Jesualda Ferreiru: "Svi mi u Sportingu smo mu jako zahvalni za sve što je napravio za naš klub. Ono što s ponosom mogu naglasiti jest kako je naša suradnja uvijek bila izuzetno korektna i puna razumijevanja."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!