Rukomet

Vive Targi Kielce doveo pojačanje iz najvećeg rivala, Wisle Plock

Ivan Dominik • petak, 31.05.2013.
Vive Targi Kielce doveo pojačanje iz najvećeg rivala, Wisle Plock

Poljski rukometni prvak Vive Targi Kielce, u čijim redovima igraju i hrvatski reprezentativci Ivan Čupić, Denis Buntić te Manuel Štrlek i Željko Musa, doveo je novo pojačanje za narednu sezonu i to iz redova svog najvećeg rivala, Wisle Plock. Radi se o mladom talentiranom Poljaku Piotru Chrapkowskom, koji je potpisao ugovor na tri godine...

Odnedavno deseterostruki poljski rukometni prvak, Vive Targi Kielce, osigurao je i prvo pojačanje za sljedeću sezonu. Momčad u kojoj igraju i hrvatski reprezentativci, Ivan Čupić, Manuel Štrlek, Denis Buntić te Željko Musa, dobila je pojačanje na poziciji lijevog vanjskog.

Radi se o 203 centimetara visokom i 100 kila teškom mladom i perspektivnom Poljaku Piotru Chrapkowskom, koji je u redove Kielcea stigao iz momčadi najvećih rivala, Wisle Plock Hrvata Marina Šege, u kojoj je Chrapkowski igrao od 2010. godine.

Perspektivni 25-godišnji poljski reprezentativac u klubu kao što je Kielce, smatraju čelnici poljskog prvaka, mogao bi postati igrač svjetske klase, jer posjeduje sve što za to treba imati - vještinu, talent i prostor za napredak te razvitak.

Chrapkowski je ugovor s Vive Targi Kielceom, bivšim klubom još jednog legendarnog hrvatskog rukometaša, Mirze Džombe, potpisao na sljedeće tri godine s opcijom za daljnju suradnju ukoliko zadovolji kriterije, ambicije i apetite trenutno najboljeg poljskog rukometnog kluba te ponajbolje momčadi i u Europi.

Foto: vivetargi.pl

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!