Zimski sportovi

Ljubljanska Olimpija neće biti Farm Team zagrebačkog Medveščaka

Zvonka Keliš • četvrtak, 06.06.2013.
Ljubljanska Olimpija neće biti Farm Team zagrebačkog Medveščaka
Foto: Davor Sajko

Nakon brojnih upita o mogućoj suradnji slovenske Olimpije i KHL Medveščaka iz redova zagrebačkog kluba stigla je vijest kako ljubljanska momčad neće biti Farm Team Medveščaka, ali je i potvrđena suradnja ovih klubova na drugome planu.

Uslijed nagađanja i brojnih priča o mogućoj suradnji KHL Medveščaka te ljubljanske Olimpije iz redova zagrebačkog hokejaškog kluba stigla je potvrda kako su pregovori o istoj još uvijek u tijeku te se u tom pitanju ne radi o modelu suradnje u obliku "Farm Teama".

"HDD Telemach Olimpija (Ljubljana, Slovenija) neće biti Farm Team KHL Medveščaka Zagreb (Zagreb, Hrvatska) niti je ikada planirano da Olimpija bude Medveščakov Farm Team. Ideja 'povezivanja' klubova, koju ovih dana razmatraju Medveščak i Olimpija, jest isključivo sportska suradnja s ciljem sportskog jačanja i razvoja tih klubova i hokeja, a čiji se odnos prvenstveno može tumačiti kao suradnički na sportskom i organizacijskom planu."

"Mogućnost buduće suradnje ovisi isključivo o dogovoru klubova, u ovom slučaju Medveščaka i Olimpije, uz dodatnu suglasnost EBEL i KHL lige. Ukoliko i kada dođe do sportske suradnje između Medveščaka i Olimpije kao i suglasnosti obiju liga s radošću ćemo izvijestiti javnost o tome te ćemo na isto biti iznimno ponosni", glasilo je pojašnjenje KHL Medveščaka.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.06.2013. u 21:01
    Kada je rijeć o suradnji sa Slovenskim hokejaškim klubovima to treba ćiniti što je god moguće više.Ne samo medveščak nego i ostli naši klubovi jer smo izuzetno tanki i sa igračkim potencijalom a pogotovo sa infrastrukturom.Surađivatitrebaod onih najmanjih selekcija pa sve do seniorski jer jedino... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • aristotel10.06.2013. u 09:21
    drugim riječima- Olimpija će biti Medveščakova Lokomotiva..
    aristotel
  • Obrisan korisnik09.06.2013. u 11:41
    slovencima se ne sviđa naziv farm team. ali da, ako ebel dopusti šetanje igrača ebel/khl olimpija će biti medveščakov farm team. ili prevedeno na slovenski:"suradnik" ;)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 14:47
    ne kužim.
    Obrisan korisnik