Rukomet

Atleticov kadar se rasipa: Lazarov potpisao za Barcelonu, Gojuna želi PSG

Branimir Korać • petak, 07.06.2013.
Atleticov kadar se rasipa: Lazarov potpisao za Barcelonu, Gojuna želi PSG

U kratkom roku Barcelona je osigurala dva velika pojačanja za sljedeću sezonu. Nakon što je dovela Nikolu Karabatića, objavila je i završetak posla oko dolaska Kirila Lazarova...

Barcelona nastavlja slagati vrlo jaku momčad za sljedeću sezonu te je osigurala već dva velika pojačanja. Nikola Karabatić je predstavljen prije nekoliko dana, a u petak je novim Barceloninim igračem postao i Kiril Lazarov.

U manje od godinu dana Barcelona je tako preotela Atleticu dvije velike zvijezde, prvo ljetos Arpada Šterbika, a zatim sada i Kirila Lazarova koji je stavio potpis na dvogodišnji ugovor.

Potpisom Lazarova u Barceloni su riješili pitanje vanjske linije i najavljuju najviše domete i sljedeće sezone te bacaju rukavicu u lice PSG-u koji je već osigurao strahovito jak sastav za sljedeću sezonu.

Postoji mogućnost da će Parižani također posegnuti u Atleticovo dvorište jer su prema pisanju pouzdanog L'Equipea zainteresirani za dovođenje Jakova Gojuna.

Gojun je prošle godine preselio iz CO Zagreba u Atletico s kojim je tada potpisao trogodišnji ugovor, međutim dužina trajanja ugovora nije prepreka za bogate Parižane, a kako je Atletico u financijskim problemima, dogovor bi mogao biti postignut.

Prema pisanju L'Equipea Gojun je glavni kandidat za jačanje obrambene linije čime bi povećao hrvatsku koloniju koju već čine za sljedeću sezonu Marko Kopljar i Igor Vori.

Isto tako Parižani su demantirali da su zainteresirani za Šveđanina Magnusa Jernemyra koji je napustio Barcelonu.

Foto: Facebook - Atletico de Madrid

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.07.2013. u 11:19
    vidim da gotovo svi bez razloga otpisuju i super jaki veszprem! mađari su već ove godine bili jaki....kiel ih je jedva prošao u 1/4-finalu, a sada su na već jaki roster dodali dvojac ilić-zeitz,upravo iz kiela, te ruesgu iz Špa! a bogami ni kielce nije za baciti!slijedeća sezona će biti jedna od... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • hunjica07.06.2013. u 20:43
    Razumjem ja vas,ali rukomet koji igra Barca ili Atletiko nije slican npr.igri Kiela run&gum oni igraju drugacije i njima ne prestavlja problem 2 pa cak i 3 izmjene..Npr.Atletiko je mjenjao 3 igraca Lazarova,Markusena i Aginagaldeja pa opet dodzu u finale lige prvaka i pobjedi ih Omeyer sa 20... [više na forumu]
    hunjica
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 18:54
    Hunjica jedini problem Barceloni bi bio taj da su Rutenka i Lazarov izrazito slabi obrambeni igrači, dok su Kopljar i Hansen odlični, pa neće biti toliko promjene u obrani/napadu, dok bi Barceloni to mogla biti poteškoća jer to je već 2 igrača manje u obrani!
    Obrisan korisnik
  • hunjica07.06.2013. u 18:24
    Rutenka je prvak evrope 5 puta bio,jos plus imao je najmanje 8 finala lige prvaka..Na spram Duvnjakom jednom budimo realni..Duvnjak je na putu da postane ono sto je Rutenka danas pa koliko ga god voljeli trebace on do 31 godine da osvoji jos 4 lige prvaka da bi bio Rutenka..A sto se tice Lazarova... [više na forumu]
    hunjica
  • Obrisan korisnik07.06.2013. u 18:21
    Hahaha, dobro si me ovde najsmejao, Lazarov nije najbolji daleko od toga, ali za Kopljara je TATA u rukometu..
    Obrisan korisnik