Tenis

Marin Čilić i Goran Ivanišević dogovorili suradnju tijekom Wimbledona

Sportnet • nedjelja, 09.06.2013.
Marin Čilić i Goran Ivanišević dogovorili suradnju tijekom Wimbledona
Foto: Kristijan Komarica

Najbolje plasirani hrvatski tenisač Marin Čilić u sljedeća dva tjedna, a zatim i tijekom nastupa na Wimbledonu imat će pomoć Gorana Ivaniševića. Dva hrvatska tenisača dogovorili su kratkoročnu suradnju jer Čilić je od rastanka s Bobom Brettom još uvijek bez trenera.

Nakon što je svoj nastup na Roland Garrosu završio već u trećem kolu, hrvatski tenisač Marin Čilić odlučio je za treći Grand Slam sezone angažirati privremenog trenera, a odluka je pala na Gorana Ivaniševića.

Hrvatski pobjednik Wimbledona iz 2001. godine u sljedeća dva tjedna, a zatim i na samom turniru koji počinje 24. lipnja, bit će Čilićev privremeni savjetnik i trener, a zasad nije poznato hoće li se suradnja i nastaviti ostvari li Čilić dobar rezultat u All England Clubu.

Podsjetimo, Marin Čilić je bez trenera od sredine svibnja, kada je raskinuo dugoročnu suradnju s Australcem Bobom Brettom, koji je u jednom dijelu svoje karijere trenirao i Gorana Ivaniševića.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • aristotel10.06.2013. u 09:23
    moglo bi ovo izaći na dobro..
    aristotel
  • Obrisan korisnik09.06.2013. u 22:34
    Nadam se da će ga Goran uspjeti nagovoriti da više i odlučnije dolazi na mrežu. Za početak nemam neka očekivanja, bolje tako, lakše je podnijeti moguća razočaranja...
    Obrisan korisnik
  • w.potter09.06.2013. u 19:15
    za nešto bolje treba dobiti kojeg top ten igrača, što Marinu baš i ne ide... Nažalost, limitiran da bude na rubu top ten...
    w.potter
  • Obrisan korisnik09.06.2013. u 18:26
    ajde napakon da je zamijenio starog trenera ,nadam se da ce proigrat i da će sa ivaniševićem ako ništa popravit servis :)))
    Obrisan korisnik