Košarka

Jason Kidd želi trenirati Brooklyn Netse

Ivor Krapac • nedjelja, 09.06.2013.
Jason Kidd želi trenirati Brooklyn Netse
Foto: EPA

Jason Kidd u ponedjeljak je objavio da završava igračku karijeru, a u nedjelju je stigla vijest da ozbiljno razmišlja o početku trenerske. Kako javlja Yahoo! Sports, donedavni polivalentni vanjski igrač New York Knicksa, u ranijem dijelu karijere poznat kao klasni razigravač, volio bi se naći na klupi Brooklyn Netsa. Kidd se nada povratku u klub u čijem je dresu imao ključnu ulogu dok su Netsi bili u New Jerseyju...

Nakon što je tijekom sedam godina u New Jersey Netsima dvaput vodio momčad do NBA finala, 2002. i '03. godine, Jason Kidd želi se vratiti u klub, sada smješten u Brooklynu. Yahoo! Sports je objavio da Kidd ozbiljno razmišlja o početku trenerske karijere i da je zainteresiran za dolazak na klupu Netsa, koji su u potrazi za trenerom nakon odluke da se neće nastaviti suradnja s P.J.-em Carlesimom.

S obzirom da mu nedostaje trenerskog iskustva, Kidd u svojem lovu na klupu Netsa namjerava okupiti stručni stožer koji bi mu pomogao da se brzo snađe u novoj ulozi.

Osim što postoji interes 40-godišnjeg donedavnog člana New York Knicksa, koji je početkom tjedna objavio završetak igračke karijere, Yahoo! Sports piše da i Netsi raspravljaju o mogućnosti da Kidda dovedu na klupu. Kidd, međutim, ima konkurenciju u trenerski već iskusnijem Brianu Shawu, prvom pomoćniku Franka Vogela u Indiana Pacersima, za čije se dovođenje zanimaju i Los Angeles Clippersi i Denver Nuggetsi.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik11.06.2013. u 11:07
    "S obzirom da mu nedostaje trenerskog iskustva, Kidd u svojem lovu na klupu Netsa namjerava okupiti stručni stožer koji bi mu pomogao da se brzo snađe u novoj ulozi." Pa on je sigurno odličan trener kad je bio tako dobar igrač, što će mu sad neki stari prdonja da mu soli pamet. Neka se... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2013. u 13:49
    mislim da su to pizdarije. nije pajdo rus kupio nba klub da ga da pocetniku treneru, a ima ih dobrih nezauzetih. jedino ako od tog naprave medijsku kampanju i daju mu pomocnog trenera koji ce zapravo vuc sve poteze.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.06.2013. u 11:14
    nadamo se da će bit uspješniji nego Isiah Thomas - ja mu to od srca želim!
    Obrisan korisnik