Košarka

Parker: "Dobra je vijest da ništa nije puklo, vidjet ću kako ću se osjećati"

Ivor Krapac • četvrtak, 13.06.2013.
Parker: "Dobra je vijest da ništa nije puklo, vidjet ću kako ću se osjećati"
Foto: EPA

Osim što su uvjerljivo slavili, San Antonio Spursima se u trećoj utakmici finala NBA lige protiv Miami Heata dogodila i jedna loša stvar. Tony Parker osjetio je bol u zadnoj loži, ali kako je pokazao liječnički pregled, sreća u nesreći za Spurse je da se ne radi o ozbiljnijoj ozljedi...

Kako se moglo pretpostaviti po vijestima u srijedu, a potvrdilo se dan kasnije, Tony Parker će u noći s četvrtka na petak po našem vremenu biti u akciji u četvrtoj utakmici ogleda San Antonio Spursa i Miami Heata u finalu NBA lige. Podsjetimo, Spursi poslije tri utakmice vode s 2-1, a Parker je u trećem susretu, okončanom s visokih 113:77 za njegovu momčad, osjetio bol u desnoj zadnjoj loži, zbog koje je završio u rukama liječnika.

Dodatnim pregledom i snimanjem ozlijeđenog mjesta utvrđeno je da je francuski organizator igre pretrpio blaže istegnuće zadnje lože. Kako je Parker nagovijestio u srijedu, a potvrdio u četvrtak, u četvrtoj utakmici bit će na parketu.

"Jedino čemu sam se nadao jest da se nije dogodilo puknuće", rekao je francuski razigravač na susretu s novinarima u srijedu: "Dobra vijest je da ništa nije puklo. To je povoljna stvar, ali tek trebam vidjeti kako ću se sutra osjećati."

Kako se ništa ne bi pogoršalo, Parker je u srijedu bio pošteđen napora na treningu, a njegovim stanjem pozabavio se i trener Gregg Popovich: "Puno toga ovisit će o tome kakav će osjećaj imati."

U četvrtak je stigla vijest koju su navijači Spursa i željeli čuti. "Spreman sam za igru", kratko je kazao Parker na susretu s novinarima na treningu.

U taboru Miami Heata ne razmišljaju previše o ozljedi važnog aduta suparničke momčadi, barem sudeći po riječima trenera Erika Spoelstre.

"Ako će nam razina uloženog truda i koncentracije biti kao prošli put, onda nije bitno tko igra", opisao je Spoelstra, prisjećajući se bljedila svoje momčadi u trećoj utakmici: "Nadamo se da će igrati. Naša je želja da obje momčadi budu zdrave, ne želimo nikakve isprike, a ne žele ih ni oni."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.06.2013. u 21:01
    Nadam se da će igrati , al ako ne , Ginobilija na playa i neka igre počnu :))
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik13.06.2013. u 19:49
    a ne, treba ga cuvati za sljedecu sezonu...
    Obrisan korisnik
  • nido13.06.2013. u 19:17
    Vjerujem da ce imati vrlo malu minutazu nocas...ipak ne bih da se puno riskira...
    nido