Tenis

Konjuh nastavlja s dobrim nastupima i u Montpellieru gdje je izborila polufinale

Branimir Korać • subota, 22.06.2013.
Konjuh nastavlja s dobrim nastupima i u Montpellieru gdje je izborila polufinale
Foto: FaH

Mlada hrvatska tenisačica i nadolazeća zvijezda svjetskog tenisa Ana Konjuh na ITF turniru u Montpellieru uspjela se plasirati u polufinale. Konjuh je u četvrtfinalu bila bolja od Španjolke Ferrer-Suarez...

Unatoč problemima s ozljedom i nagomilanim umorom, Ana Konjuh nastavlja s odličnim igrama. U Montpellieru je već došla do polufinala i to u četvrtfinalu pokazavši svu svoju borbenu stranu.

U meču protiv Španjolke Ines Ferrer-Suarez slavila je u tri seta vrativši se iz teške situacije u drugom setu u kojem je Španjolka imala break prednosti i servirala za meč.

Međutim nije to iskoristila i od tog trenutka pa do kraja meča uhvatila je tek jedan gem i to u trećem setu koji je otišao na stranu Konjuh sa 6:1.

U polufinalu mlada hrvatska zvijezda igrat će protiv sedme nositeljice Bugarke Elitse Kostove koja je u četvrtfinalu svladala rusku kvalifikanticu Janu Bučinu u dva tijesna seta.

Konjuh i Kostova se još nisu susretale. U drugom polufinalu igrat će druga nositeljica Ruskinja Irina Hromačeva i francuska kvalifikantica Irina Ramialson.

ITF Montpellier, četvrtfinale:
Ana Konjuh (Hrvatska) - Ines Ferrer-Suarez (Španjolska) 4:6, 7:5, 6:1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik23.06.2013. u 12:05
    Žalostan je ovdje jedino tvoj komentar. Da voliš i pratiš sport zbog sporta onda u svojoj zamjerki ne bi isticao hrvatske sportaše koji se dokazuju kako na malim ali i velikim događajima,po tebi 11. mjesto M. Čilića nije uspjeh, nego je za tebe uspjeh samo osvajanje GS ili TOP 5. Svaka čast... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik23.06.2013. u 09:34
    sportnet zakazao si samo o nazovi nasim vucibatinama pisete a recimo o jednom nicolasu mahutu koji je jucer podigao svoj prvi pehar u karijeri ni slova ili ja dobro nevidim mozda ali to je zaista zalosno,jer sport pratim zbog sporta a ne zbog ane konjuh ili marina kilica i ostalih nazovi hrvata!!!
    Obrisan korisnik
  • stipest22.06.2013. u 21:48
    Polufinale: Ana KONJUH (CRO) 6-3 6-4 Elitsa KOSTOVA (BUL) [7] Bravo.U finalu protiv 2 nositeljice KHROMACHEVA (RUS)
    stipest
  • Obrisan korisnik22.06.2013. u 16:53
    bravo bravo bravo-sve vredniji i vredniji rezultati-veliki hrvatski potencijal
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik22.06.2013. u 14:35
    bravo anči!
    Obrisan korisnik