Košarka

Chris Paul ostaje među Clippersima, pripremljen petogodišnji ugovor

Ivor Krapac • ponedjeljak, 01.07.2013.
Chris Paul ostaje među Clippersima, pripremljen petogodišnji ugovor
Foto: EPA

Chris Paul će i dalje igrati za Los Angeles Clipperse, s kojima bi kasnije ovog mjeseca trebao potpisati petogodišnji ugovor. Kako je javio ESPN.com, 28-godišnji organizator igre će za dodatnih pet godina u dresu Clippersa zaraditi ukupno 107 milijuna američkih dolara...

U skladu s očekivanjima poslije dolaska Doca Riversa na klupu Los Angeles Clippersa, nova Riversova momčad će i u narednoj sezoni na raspolaganju imati Chrisa Paula. Ponajbolji NBA razigravač ne kani mijenjati sredinu, a kako piše ESPN.com, s Clippersima će potpisati novi petogodišnji ugovor "težak" 107 milijuna američkih dolara.

Ovakav rasplet postao je izvjestan tijekom vikenda, kada su Paulovi zastupnici izvijestili potencijalne zainteresirane druge ponuđače da njihov 28-godišnji štićenik ne kani mijenjati klub.

Paul je za Los Angeles Clipperse odigrao protekle dvije sezone, nakon što je u prvih šest godina u NBA ligi bio član New Orleans Hornetsa. S njime u sastavu, Clippersi su u 2011./12. i 2012./13. ulazili u doigravanje, a u pretprošloj sezoni prošli su i prvo kolo play-offa, s 4-3 protiv Memphis Grizzliesa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik02.07.2013. u 16:48
    "Majstor" Rivers je iz Orlanda otjeran zbog katastrofalnih rezultata, u Bostonu je 3-4 godine skupljao negativne rekorde dok mu nisu doveli Garnetta i Allena i s njima eto nekako uspio uzeti prsten u prvoj sezoni, i to bi bilo sve glede titula, velikim dijelom i njegovom krivicom tj zbog njegovih... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.07.2013. u 01:20
    boze koja je to lova...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik02.07.2013. u 00:48
    Navodno pregovaraju s orlandom oko tradea bledsoe - aflalo koji nisu željeli realizirat dok paul ne potpiše ili bar ne kaže da će potpisat. Al ak i ne dovedu aflala čini se da je i njima jasno da su mršavi na dvojci pa je za očekivat da dođe neko provjereno ime.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2013. u 20:28
    a dolaskon majstora riversa na klupu paul i cilki clippersi mogu samo napredovat,nadan se i borit za finale sljedece sezone..jos ako u nekom tradeu uvate nekog sutera na"dvojci"(jer billups muke muci s ozljedama)bit ce ih tesko tuc..
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik01.07.2013. u 18:29
    fantastican potez clippersa , cp3 je zvijer !!!
    Obrisan korisnik