Nogomet

Kalinić: "Dinamo se treba zamisliti, uloženi milijuni nisu uspjeli protiv dječjeg vrtića"

Sportnet • nedjelja, 07.07.2013.
Kalinić: "Dinamo se treba zamisliti, uloženi milijuni nisu uspjeli protiv dječjeg vrtića"
Foto: Davor Sajko

Iako je Superkup otišao Dinamu, u splitskom taboru su zadovoljni prikazanim i smatraju da bi Dinamo trebao opravdati uložene milijune.

Goran Milović, 24-godišnji branič Bilih, izrazio je veliko zadovoljstvo splitskog sastava nakon jučerašnjeg derbija s Dinamom: "Odradili smo sve što smo dogovorili s trenerom, prezadovoljan sam. Na kraju nam je nedostajalo malo sreće, no sasvim je jasno da smo na pravom putu. Mi kao mlada momčad možemo biti prezadovoljni što ni u jednom trenutku nismo mijenjali plan igre."

Milović smatra da će Hajduk u utakmicama koje slijede pokazati uzlaznu tendenciju: "Kad uđemo u ritam utakmica sigurno će biti još bolje", kazao je Jutarnjem listu.

Slika 1 od 1.
Foto: Davor Sajko

Njegov kolega vratar Lovre Kalinić je međutim više pažnje posvetio Dinamu: "Dinamo se treba zamisliti; uz uložene milijune Zagrepčani nisu uspjeli poraziti naš dječji vrtić. Bili smo potpuno ravnopravni, igrali smo dobro i nismo se raspali kad smo primili gol."

Utakmica je odlučena šutevima s bijele točke, a dok su Modri bili uspješni, Bili su promašili dvaput. Jedan od onih koji nisu iskoristili jedanaesterac bio je i Hajdukov kapetan Goran Jozinović: "Pojeo bih se zbog toga! No, svejedno treba reći kako su svi očekivali laku pobjedu Dinama, a ipak smo mi u svemu bili ravnopravni, na trenutke čak i bolji."

"Naša mlada momčad pokazala je i talent i kvalitetu, juniori koji su zaigrali zbilja su budućnost Hajduka. Dinamovi uloženi milijuni nisu pokazali razliku na travnjaku", zaključio je 22-godišnji Jozinović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosis08.07.2013. u 14:25
    potpuno nepotrebna i nezrela izjava kalinića, ali ne iznenađuje me. kod nas doli ima pokojeg momka koji je dobar sportaš, ali nije najbistriji.
    cameosis
  • Mithrandir08.07.2013. u 11:14
    Kao prvo, kakvi pusti milijuni?!!??!?!! Kad je glavonja uložio milijune u pojačanja? Igrala su 3 nova igrača. Fernandes je na posudbi(čitaj 0kn), a Migliore i Soudani nisu koštali nikakve puste milijune. I da, već vidim glavonju, njegovog brata također i kljunu kako sjede zamišljeno, izgubljeno... [više na forumu]
    Mithrandir
  • Obrisan korisnik08.07.2013. u 09:32
    na temelju naslova netko bi pomislio kak su ih nadigrali i dobili 3-0!
    Obrisan korisnik
  • 280407.07.2013. u 21:22
    Mogu dečki iz Hajduka pričati što hoće, dječji vrtić će i ove sezone biti 20 bodova iza Dinama, kao i prethodnih godina. Baš zato što su dječji vrtić grist će protiv Dinama a prosipati bodove protiv tzv. laganih protivnika. A po izjavi Lovre Kalinića vidi se da je on i mentalno u dječjem vrtiću.
    2804
  • Obrisan korisnik07.07.2013. u 18:45
    dominacija se nastavlja . BLUE POWER !
    Obrisan korisnik