Rukomet

Financijski krah: Atletico Madridu prijeti gašenje?

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 08.07.2013.
Financijski krah: Atletico Madridu prijeti gašenje?
Foto: Mihaela Bradovski

Atletico Madrid mogao bi biti sljedeći veliki "projekt" koji će se ugasiti zbog ogromnog nesrazmjera između prihoda i rashoda. Prema informacijama iz Španjolske, doprvak te zemlje suoče je s velikim financijskim problemima...

Iako je već doveo sedam novih igrača s kojima je trebao krenuti u novu sezonu, moguće je da Atletico Madrid u nju uopće neće ni krenuti. Prema informacijama iz Španjolske, rukometnom klubu u kojem su prošle sezone igrali Ivano Balić i Jakov Gojun prijeti - gašenje.

Veliki financijski problemi nataložili su se i prijete krahom ambicioznog projekta koji je prije dvije godine "usisao" pod svoje okrilje nekadašnjeg prvaka Europe Ciudad Real i najavio pohod na titule na svim frontovima.

No, "ne cveta cveće ni u naše preduzeće", rekao je jednom davno legendarni direktor Srećko Šojić. Atletico je dvije godine uspijevao živjeti na Ciudadovoj slavi i mnoštvu eura koje bi, čuda li čudnog, sad odjednom netko trebao i platiti.

Balić i Gojun već su u potrazi za novim poslodavcem, kao i većina preostalih zvučnih imena, a ako je vjerovati španjolskim medijima - dvogodišnjem rukometnom rivalstvu Barcelone i Madrida lako bi mogao doći kraj već ovog ljeta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 10:48
    Bome se ugasio. Evo prije nekoliko trenutaka i na službenoj klupskoj stranici izašlo priopćenje da se ugasio cijeli pogon.
    Obrisan korisnik
  • jose rene higuita08.07.2013. u 21:03
    Teka Santander,Elgoriaga,Portland SA,Atletico... ko je iduci?
    jose rene higuita
  • jose rene higuita08.07.2013. u 20:52
    neće da može
    jose rene higuita
  • snoopy08.07.2013. u 20:47
    Pa zašto nebi u ovakvim situacijama i nogometni klub malo pomogao, mislim ako su već jedna organizacija. Priča se da će im doći Villa, pa za pola njegove godišnje plaće mogu spasiti rukometni klub
    snoopy
  • Obrisan korisnik08.07.2013. u 20:46
    pokušali su uzletjeti visoko ali su brzo prizemljeni,sano da se ne razbiju o tlo i u tome strada naš Ivano
    Obrisan korisnik