Nogomet

Eduardo: "Igramo protiv jedne od najboljih ukrajinskih momčadi, ali sve ovisi o nama"

Branimir Korać • utorak, 09.07.2013.
Eduardo: "Igramo protiv jedne od najboljih ukrajinskih momčadi, ali sve ovisi o nama"
Foto: Dejan Popek

Nogometaše Šahtara očekuje meč Superkupa u kojem će u Odesi igrati protiv domaćeg Černomoreca. Eduardo da Silva očekuje tešku utakmicu, cijeni protivnika, ali vjeruje u snagu svoje momčadi...

Kratak odmor između dvije sezone polako završava za većinu momčadi pa tako i za Ukrajince. Sezona će biti otvorena susretom Superkupa u kojem se sastaju Černomorec i Šahtar.

Eduardo da Silva za službenu stranicu Šahtara naglasio je kako očekuje tešku utakmicu, a Černomorec je prema njemu jedna od najboljih ukrajinskih momčadi.

"Černomorec je u drugom dijelu sezonu igrao možda i najbolje od svih ukrajinskih momčadi. Sada su doživjeli neke kadrovske promjene i treba vidjeti kako će izgledati. Mislim da je Šahtar favorit u ovom dvoboju, ali ne smijemo zaboraviti da igramo na gostujućem terenu", izjavio je Eduardo.

"Sve će ovisiti o nama. Ovo je otvaranje sezone i vrlo je važno da dođemo do trofeja i na taj način usmjerimo ostatak sezone", dodao je Eduardo za Šahtarovu stranicu.

Hrvatski reprezentativac se vratio s reprezentativne akcije s ozljedom i zbog toga je propustio dobar dio priprema za novu sezonu..

"Oporavljam sam se od te ozljede. Zaradio sam je u završnoj utakmici sezone kada sam igrao za reprezentaciju protiv Škotske. Nadam se da ću uskoro biti potpuno spreman."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.07.2013. u 13:43
    Šahtjor je tamo u Ukraini to što su Real i Barca u Španjolskoj pa svaki drugi rezultat osim pobjede bio bi veliko iznenađenje i senzacija
    Obrisan korisnik