Nogomet

Baldovaliev: "Imamo dobar rezultat, nismo mi baš tako naivni"

Mihaela Bradovski • petak, 19.07.2013.
Baldovaliev: "Imamo dobar rezultat, nismo mi baš tako naivni"
Foto: Duje Bonačić

Hajduk je propustio u Splitu svladati Turnovo s osjetnijom razlikom i tako osigurati miran uzvrat. Iako su imali dovoljno prilika i apsolutnu dominaciju, Splićani su slavili tek s 2:1...

Prvi susret drugog pretkola Europske lige između Turnova i Hajduka završen je pobjedom Splićana 2:1. Mogao je i morao Hajduk slaviti i uvjerljivije, ali je bilo dosta nervoze u završnici.

Makedonci su na kraju bili zadovoljni raspletom susreta i konačnim rezultatom te se nadaju da bi nešto mogli napraviti na domaćinstvu u Skoplju.

"Imamo dobar rezultat i mislim da smo pokazali da nismo baš tako naivna momčad kakvom nas se prikazivalo. U Skoplju će biti teška utakmica, ali vjerujem u naš prolaz. Cijela Makedonija će biti uz nas. Hajduk je sretno došao do pobjedu, no u Makedoniji želimo mi slaviti", samouvjereno je nakon utakmice izjavio Zoran Baldovaliev, a prenose Sportske novosti.

Hajduk je odlično otvorio utakmicu i stigao do ranog vodstva zahvaljujući pogotku Marka Bencuna. Bencun je zatim vrlo brzo morao napustiti igru zbog ozljede.

"Dobro nam je došlo ovo prizemljenje, mislim da smo nakon tog pogotka malo podcijenili Makedonce. Morao sam izaći van iz igre jer sam dobio udarac laktom u glavu nakon kojeg ubrzo nisam više mogao izdržati biti na terenu", rekao je Bencun.

"Morat ćemo u Makedoniji što prije postići pogodak jer su nas oni ovdje dosta namučili. Bilo je puno teže nego što smo očekivali i u uzvratu nam neće biti nimalo lako", dodao je Anton Maglica koji je propustio priliku upisati se među strijelce.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!