Nogomet

Hrvatskim klubovima prijete Sevilla, Udinese, Stuttgart, Saint Etienne...

Mihaela Bradovski • petak, 19.07.2013.
Hrvatskim klubovima prijete Sevilla, Udinese, Stuttgart, Saint Etienne...
Foto: UEFA

U Nyonu se danas održava ždrijeb trećeg pretkola Lige prvaka i Europske lige. U 12 sati će biti izvučeni parovi trećeg pretkola Lige prvaka dok će sat vremena kasnije biti na rasporedu ždrijeb Europske lige...

Uoči ždrijeba trećeg pretkola Lige prvaka i Europske lige, UEFA je po ustaljenom običaju odredila podskupine pa su tako poznati potencijalni protivnici hrvatskih klubova u ždrijebu.

Dinamo u trećem pretkolu Lige prvaka može igrati protiv boljeg iz dvoboja starog poznanika Šeriffa i Sutjeske, švedskog Elfsborga i latvijske Daugave, HJK Helsinkija i Nömme Kaljua iz Estonije, Ekranasa i Hafnarfjördura, te Neftčija i KS Skënderbeua iz Albanije.

Puno teži posao mogli bi imati hrvatski predstavnici u ždrijebu Europske lige.

Mogući protivnici Hajduka su bolji iz susreta Beroea i Hapoela iz Tel Aviva, Dila Gore i Aalborga te Differdangea i Utrechta. Osim tih protivnika, posebno opasno zvuče Sevilla, Metalurg iz Donecka i Kuban Krasnodar.

Lokomotivi prijete pobjednici iz drugog pretkola iz dvoboja Trabzonspora i Derry Cityja, Černomoreca iz Odesse i Dacije, Astre Ploiesti i Omonije te Maccabija iz Haife i Hazara. Od onih koji se uključuju u trećem pretkolu Lokomotiva može igrati s Udineseom ili Club Bruggeom.

Težak posao može imati i Rijeka koja može igrati protiv Saint Etiennea, Stuttgarta ili bečkog Rapida te protiv boljih iz dvoboja Olimpije i Žiline, Anorthosisa i Geflea te Stromsgodseta i Debrecena.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.07.2013. u 13:08
    gnknm dinamo to je rijeka
    Obrisan korisnik
  • etti19.07.2013. u 12:39
    St. Etienne, Stuttgart i Anorthosis su protivnici protiv kojih bi Rijeka imala vrlo slabašne izglede i vjerojatno bi se pokazali kobnima. Ovi ostali su prolazni i neka je malo sreće da se izbjegnu ova tri kluba. Neka se san na Kantridi nastavi.
    etti