Nogomet

Gabrić i Banović strijelci za Domžale, nedovoljno za pobjedu

Branimir Korać • subota, 20.07.2013.
Gabrić i Banović strijelci za Domžale, nedovoljno za pobjedu
Foto: Duje Bonačić

U drugom kolu Prve lige Telekom Slovenije Domžale su na svom travnjaku igrale tek 2:2 protiv Triglava. Strijelci oba pogotka bili su hrvatski internacionalci Drago Gabrić i Igor Banović...

U slovenskom prvenstvu ovog vikenda se igraju utakmice drugog kola, a u Domžalama su se sastali istoimeni domaćin i Triglav, momčadi koje su poražene na startu nove sezone.

Susret je završio bez pobjednika 2:2, sva četiri pogotka postignuta su u prvom poluvremenu, a posljednjih deset minuta momčad iz Kranja igrala je s igračem manje na travnjaku, no unatoč tome zadržala je bod.

U 23. minuti Triglav je stigao do vodstva golom Nukića, ali u 28. i 30. minuti Domžale rade preokret zahvaljujući hrvatskom dvojcu. Prvo je Igor Banović sa 16 metara iz voleja zabio za poravnanje, a zatim je Drago Gabrić u padu pogodio za preokret.

Do odlaska na odmor Triglav je uspio doći do poravnanja i to u 36. minuti zahvaljujući golu Krcića. Do kraja susreta pogodaka više nije bilo, a gosti su od 82. minute igrali s čovjekom manje zbog isključenja Križaja.

Uspješan je bio i Maribor Ante Čačića koji se oporavio nakon lošeg nastupa kod Birkirkare i rehabilitirao se visokom pobjedom u Velenju kod Rudara.

Maribor je slavio 3:0 pogocima Tavaresa, Fajića i Mendyja.

Slovensko prvenstvo, drugo kolo:
Domžale - Triglav 2:2
Rudar - Maribor 0:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • nido21.07.2013. u 01:24
    Cacke hara Slovenijom hahahahaha
    nido