Nogomet

Osvojite ulaznice i navijačke rekvizite za uzvratni susret Lokomotive i Dinama iz Minska

Sportnet • srijeda, 24.07.2013.
Osvojite ulaznice i navijačke rekvizite za uzvratni susret Lokomotive i Dinama iz Minska
Foto: FaH

Nogometaši Lokomotive u svojem premijernom europskom nastupu u drugom pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu ostvarili su fantastičan rezultat i pobjedu na gostovanju u Bjelorusiji kod Dinama iz Minska. Uzvrat je na rasporedu u četvrtak 25. srpnja od 20 sati na zagrebačkom Maksimiru, a Sportnet za Vas ima 5x2 ulaznice te dva navijačka paketa u kojem se nalaze šal i kapa (šilterica) Lokosa...

Izvrsno je Lokomotiva otvorila novu sezonu, a uz dvije prvenstvene pobjede na gostovanjima kod Hrvatskog dragovoljca i Osijeka, stigla je i do slavlja kod bjeloruskog Dinama u Minsku, golovima Marija Šituma i Petra Mišića. Uzvratni dvoboj drugog pretkola kvalifikacija za Europsku ligu na rasporedu je u četvrtak od 20 sati, a Sportnet je za vas osigurao ulaznice i navijačke rekvizite za taj izuzetno važan, ali i zanimljiv okršaj hrvatskog predstavnika u europskim natjecanjima.

Sve što trebate napraviti - lajkati, ako već niste, Sportnetovu Facebook stranicu te poslati nam poruku u kojoj će biti Vaše ime i prezime te kontakt broj telefona. Pripremili smo 5x2 ulaznice za zapadnu maksimirsku tribinu, a dvoje najbržih će uz ulaznice osvojiti i navijački paket u kojem se nalaze šal i kapa (šilterica) NK Lokomotiva.

Ulaznice se inače mogu kupiti na blagajni Lokomotive ispod zapadne tribine stadiona Maksimir, u srijedu 24. srpnja od 10 do 18 sati te u četvrtak 25. srpnja od 10 sati pa sve do početka utakmice.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 15:35
    Pacak povukao veze za traženi komadić papira
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 15:28
    Kakve su ovo fore za plaćenike?!Najvjernijim Locco?Si!-ma ne trebaju rekviziti da bi došli na tekmu, opet ćemo napuniti sjever protiv Bjelorusa!Ću-ću!!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 15:19
    ti navijaj za Cerezo Osaku
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik24.07.2013. u 15:02
    ne znam dali bi se smijao ili plakao na ovo
    Obrisan korisnik