Nogomet

Šerif poražen u prvenstvu, Žilina ispustila prednost od 2:0 na gostovanju

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 05.08.2013.
Šerif poražen u prvenstvu, Žilina ispustila prednost od 2:0 na gostovanju
Foto: Davor Sajko

Protivnici naših klubova u 3. pretkolu europskih kupova nisu imali uspješne "međuutakmice". Dinamov protivnik Šerif poražen je u moldavskom prvenstvu, a Rijekin suparnik Žilina remizirala je u slovačkom, iako je imala prednost od 2:0...

Visoki ritam utakmica na otvaranju sezone nije problematičan samo hrvatskim momčadima. Pokazuju to i rezultati suparnika naših klubova u 3. pretkolu europskih kupova.

Prvak Moldavije Šerif u dvije utakmice na otvaranju prvenstva osvojio je samo jedan bod. Nakon domaćeg remija u prvom kolu, u drugom je poražen na gostovanju u glavnom gradu Kišinjevu kod Verisa. Na poluvremenu je bilo 1:1, a nakon što su ostali s igračem manje (isključen Skripčenko) Dinamovi protivnici primili su i drugi pogodak i utakmicu završili porazom 1:2.

Rijekin protivnik slovačka Žilina u nedjelju je gostovala kod Dukle u Banskoj Bystrici. Na poluvremenu je žuto-zelena momčad imala prednost od 2:0 (Akakpo u 14., Bello u 41.), no u drugom dijelu su ispustili prednost i završili utakmicu s 3:3.

Hajdukov protivnik Dila Gori nije igrala službenu utakmicu između dva okršaja s Hajdukom, gruzijsko prvenstvo još nije počelo.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • anetisi05.08.2013. u 13:31
    pa normalno da šerif igra miješanim sastavom kad imaju ograničeni broj stranaca u ligi..pa sjeti se samo da su morali izvaditi tomića(golmana) da bi mogao ući kadu u prošlom kolu.. a za žilinu nisam upoznat, tako da njih neću komentirat..
    anetisi
  • Lovro-ZG05.08.2013. u 12:21
    Ne bi se navelo da su obje momčadi igrale u miješanim sastavima i odmarale se za naše klubove? To je sasvim nevažno, zar ne?
    Lovro-ZG
  • Obrisan korisnik05.08.2013. u 11:48
    dobra vjest za modre ali ipask treba maksimalno spremno ući u utakmicu
    Obrisan korisnik