Nogomet

Cardozo: "Ispričavam se svima u Benfici na svojem ponašanju, to je bilo nedopustivo"

Branimir Korać • četvrtak, 08.08.2013.
Cardozo: "Ispričavam se svima u Benfici na svojem ponašanju, to je bilo nedopustivo"
Foto: EPA

Paragvajski napadač Oscar Cardozo je u nekoliko navrata tijekom ovog ljeta bio na izlaznim vratima Benfice, no unatoč jakom interesu brojnih klubova, ostat će u Lisabonu. Potvrdila je to Benfica, a igrač se ispričao zbog svojeg ponašanja...

Dugo je tinjalo nezadovoljstvo u Oscaru Cardozu koji je tražio promjenu i želio napustiti klub. Sve je počelo incidentom u finalu Kupa protiv Vitorije iz Guimaraesa, a kasnije je igrač u niz navrata govorio samo i isključivo o odlasku.

Dovelo je to do izbacivanja iz momčadi, Cardozo nije trenirao s prvom ekipom, međutim sada je sve izglađeno i Paragvajac je ponovno kandidat za startnih 11.

"Želim iskoristiti priliku da se ispričam svim navijačima Benfice, predsjedniku, svim zaposlenicima kluba i u konačnici suigračima i trenerima. Ponio sam se loše i toga sam svjestan. Iako je sve u redu s igračima, nemam problema, znam da sam napravio glupost. Nisam želio napustiti utakmicu, iako smo vodili znao sam da ću doći u priliku zabiti. Na kraju smo izgubili i bio sam frustriran i sve je to na kraju dovelo do ovih posljednjih događanja", komentirao je Cardozo za Benficinu televiziju.

Inače, u više navrata se spominjao kao "gotov transfer", najizgledniji je bio odlazak u Fenerbahče, no on se nije dogodio. Benfica tvrdi kako Cardozo nije na prodaju, igrač se vratio treninzima i po svemu sudeći i sljedeće sezone će predvoditi napad lisabonskog diva.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.08.2013. u 01:16
    igračina!!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik08.08.2013. u 16:03
    sad se samo vrati u pravu formu da konačno skinete s trona one monstrume iz porta
    Obrisan korisnik