Košarka

Milanski euroligaš pronašao novog razigravača

Ivor Krapac • četvrtak, 08.08.2013.
Milanski euroligaš pronašao novog razigravača
Foto: Davor Sajko

Curtis Jerrells, 26-godišnji američki organizator igre, nastavit će karijeru u EA7 Emporio Armaniju iz Milana. Talijanski euroligaš je u četvrtak objavio da je postignut dogovor s Jerrellsom, kojem je posljednji klub u Europi bio istanbulski Bešiktaš...

Poslije boravka u beogradskom Partizanu, španjolskoj Murciji i dva istanbulska kluba, Fenerbahče Ülkeru i Bešiktašu, Curtis Jerrells je svoju novu igračku postaju u Europi pronašao u Italiji, u EA7 Emporio Armaniju iz Milana. Na službenoj stranici talijanskog kluba u četvrtak je objavljeno da je postignut dogovor s 26-godišnjim američkim organizatorom igre, ali bez otkrivanja detalja o ugovoru.

U sezoni koju je ostavio za sobom, Jerrells je igrao za dva kluba. U prvom dijelu 2012./13. bio je u Bešiktašu, a nakon odlaska iz Istanbula, sezonu je završio u dresu Maine Red Clawsa u NBA Razvojnoj ligi.

S prijelazom u Emporio Armani, 26-godišnji američki razigravač će i u dolazećoj sezoni igrati u Euroligi. Protekle sezone je u najjačem europskom klupskom natjecanju imao 14,2 poena, 2,9 asistencija, 2,6 skokova i 1,1 osvojenu loptu po susretu u 17 odigranih utakmica u dresu Bešiktaša.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • mala truba06.09.2013. u 08:29
    bas su se usrecili sa njim..ok za njihovo prvenstvo ali za EL ...
    mala truba
  • Obrisan korisnik09.08.2013. u 19:00
    S njim u Partizanu nisu nikako bili zadovoljni.
    Obrisan korisnik