Nogomet

Video: Drogba uspio samo ublažiti težak poraz nezainteresirane Obale Bjelokosti

Sportnet • četvrtak, 15.08.2013.
Video: Drogba uspio samo ublažiti težak poraz nezainteresirane Obale Bjelokosti
Foto: EPA

Kasno sinoć odigrane su još tri prijateljske reprezentativne utakmice, a najviše pozornosti privukao je dvoboj Meksika i Obale Bjelokosti koji je na kraju uvjerljivim rezultatom pripao Meksikancima.

Posve nezainteresirana reprezentacija Obale Bjelokosti doputovala je na stadion MetLife u New Jerseyju i uz kritike brojnih koji su svjedočili utakmici upisala težak i uvjerljiv poraz od 4:1.

Reprezentacija Meksika ove godine pruža neuvjerljive partije i bilježi slabe rezultate, no ovoga puta to nije bio slučaj. Već u desetoj minuti Arthur Boka autogolom je počastio Meksiko, a Oribe Peralta u 28. minuti udvostričio prednost.

Odlično poluvrijeme zaključio je Peralta trećim pogotkom Meksika i svojim drugim, a sudac je potom nakon sat vremena igre dodijelio nepostojeći jedanaesterac Obali Bjelokosti, kojeg je Didier Drogba pretvorio u pogodak. Čudesnog povratka ipak nije moglo biti, u posljednjoj minuti utakmice Diego Reyes pogodio je za konačnih 4:1.

Južnoamerički rivali Venezuela i Bolivija odigrali su neodlučeno 2:2, dok je Kostarika upisala uvjerljivu pobjedu nad Dominikanskom Republikom, bilo je 0:4.

Prijateljske utakmice:
Meksiko - Obala Bjelokosti 4:1
Dominikanska Republika - Kostarika 0:4
Venezuela - Bolivija 2:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!