Nogomet

Chelsea poslao Pericu na posudbu u NAC

Ivor Krapac • nedjelja, 18.08.2013.
Chelsea poslao Pericu na posudbu u NAC

Stipe Perica, donedavni napadač Zadra koji je ovog ljeta potpisao za Chelsea, provest će nedavno započetu nogometnu sezonu na posudbi u NAC-u iz Brede. Kako je objavio eZadar, Perica će u NAC-u igrati do sljedećeg ljeta...

Stipe Perica, član mladih hrvatskih reprezentativnih selekcija, do sljedećeg će ljeta biti na posudbi u NAC-u iz Brede. Nakon odlaska iz Zadra, 18-godišnji Perica nedavno je potpisao za Chelsea, ali kako je objavio eZadar, u mjesecima koji slijede neće konkurirati za nastupe u momčadi Josea Mourinha, već će se probati dokazati u nizozemskom prvoligašu.

Nakon što je Perica potpisao ugovor, Chelsea je krenuo u potragu za klubom u koji će ga poslati na posudbu kako bi dobio veću minutažu. Izbor je pao na momčad koja je prošle sezone osvojila 13. mjesto u nizozemskom prvenstvu.

Donedavni napadač Zadra je s Chelseajem ugovorno vezan pet godina, a u Bredi će se probati izboriti za povratak u London i priliku na Stamford Bridgeu idućeg ljeta.

Foto: Mateo Smolić-Ročak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik18.08.2013. u 17:41
    proći će bolje samim time što je igrač u polju. takvi dobivaju šansu, golmanu je ipak malo teže dati da ti bude standardan, pogotovo kad je na posudbi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik18.08.2013. u 17:07
    Sretno! Nadam se da će proći bolje nego Delač...
    Obrisan korisnik