Nogomet

Van As: "Perica je drugačiji napadač od onih koji su već u klubu, dobro će nam doći"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 19.08.2013.
Van As: "Perica je drugačiji napadač od onih koji su već u klubu, dobro će nam doći"

Kako se i pretpostavljalo, Chelsea je Stipu Pericu poslao na posudbu, a destinacija je Nizozemska. Mladi hrvatski reprezentativac ove sezone nosit će dres NAC Brede...

Neočekivani potpis Stipe Perice za Chelsea odmah je prokomentiran kao Chelseajevo ulaganje u budućnost. Dojučerašnji napadač Zadra imat će priliku pojačati svoje seniorsko iskustvo nastupajući u nizozemskoj Eredivisieji kao član NAC Brede.

U Bredi su zadovoljni dobivanjem Perice na jednogodišnju posudbu i odmah na predstavljanju istaknuli su kako od njega imaju određena očekivanja.

"Stipe je dobrodošao dodatak našoj momčadi. On je drugačiji tip napadača od onih koje već imamo u klubu, a dobra je i stvar što dolazi iz iste regije kao i naš prvi trener te će se naći u poznatom okruženju. Uvjereni smo da dečko može napredovati u našem klubu", istaknuo je sportski direktor Brede Jeffrey van As.

Inače, prvi trener Brede je 44-godišnji stručnjak iz Trebinja Nebojša Gudelj koji je kao igrač nosio dres ovog kluba punih osam godina ubilježivši 250 nastupa. Inače, na klupi NAC-a sjedi od prošle godine kada je u studenom naslijedio Adriea Bogersa.

Foto: Mateo Smolić-Ročak

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!