Košarka

Himki u prvoj pripremnoj utakmici svladao Union Olimpiju uz dobru predstavu Popovića

Branimir Korać • nedjelja, 25.08.2013.
Himki u prvoj pripremnoj utakmici svladao Union Olimpiju uz dobru predstavu Popovića
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Košarkaši Himkija i Union Olimpije odigrali su prvu pripremnu utakmicu uoči nove sezone. U utakmici u kojoj je rezultat ipak bio u drugom planu, Himki je slavio 94:72...

Prvi pripremni susret Himkija i Union Olimpije donio je slavlje za rusku momčad koja je u konačnici uvjerljivo slavila osiguravši pobjedu i prije posljednje dionice u kojoj su Slovenci samo smanjili zaostatak.

U ovom susretu Himki nije mogao računati na Gelabalea i Koponena zbog reprezentativnih obaveza, međutim niti Olimpija nije bila kompletna, njoj su nedostajali Salin, Joksimović, Jackson i Augustin.

U sastavu Himkija najefikasniji je bio mladi Saša Zaharov s 18 poena dok ga je slijedio Marko Popović koji je u svom prvom nastupu u dresu Himkija ubacio 13 poena. Krešo Lončar se priključio sa šest poena.

Kod Union Olimpije najučinkovitiji su bili Bubnić s 15 poena te Stephenson s 14. Nastupio je i mladi hrvatski reprezentativac Paolo Marinelli koji je ubacio devet poena.

Pripremna utakmica:
Union Olimpija - Himki 72:94

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik27.08.2013. u 16:11
    ne mogu zamjeriti popu...igrao je na svim natjecanjima od EP-a 2003. nikada se nije štedio i bio je skoro pa jedini s mudima! razumijem i njega i planinića da se ne žele odazvati, kada vide da se u repku i dalje pozicaju markota, andrić ili je...i ante delaš i stipčević! p.s. veseli nastup malog... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina26.08.2013. u 15:01
    Pop je dao izjavu da će dati pravu izjavu, ali nikada nije dao tu pravu izjavu. činjenica je da je lagao kako ne može igrati za Hrvatsku zbog povrede.
    pikepiletina
  • Obrisan korisnik26.08.2013. u 10:22
    Ovo je Živa istina sto ste napisali Pop je uvjek nakon svakog poraza sta pred kamere Hrt i dava izjave nakon utakmice a ovi drugi su bježali u svalačionicu
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.08.2013. u 09:30
    Pop nije foler. Igrao je godinama sa srcem za repku. Poslije poraza je jedini imao hrabrosti doći pred novinare i dati izjavu. Ostali su se uvijek razbježali. Ja mu ništa ne zamjeram.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik25.08.2013. u 21:20
    bole ga leđa ili nešto s druge strane
    Obrisan korisnik