Košarka

Dvojica bivših Splićana na probi u talijanskim klubovima

Bernard Jurišić • ponedjeljak, 26.08.2013.
Dvojica bivših Splićana na probi u talijanskim klubovima
Foto: Martina Japundžić

Dva mlada košarkaša koji su prošle sezone nosili dres KK Splita naredni će period provesti na treninzima u talijanskim klubovima. Ukoliko zadovolje, Esben Reinholt i Dominik Mavra mogli bi ostati u Serie A...

Europsko prvenstvo koje kreće narednog tjedna u Sloveniji ostavit će mnoge europske klubove bez puno igrača tijekom priprema. S obzirom da mnogi klubovi još nisu riješili ni pitanje američkih "žeton-pojačanja", u u narednih mjesec dana očekuje se intenziviranje košarkaške "tržnice" jer će mnogi klubovi posegnuti za slobodnim igračima koje će zvati na treninge da popune broj i pokušaju se izboriti za ugovor u narednoj sezoni.

Dvojica prošlosezonskih igrača Splita naredni će period provesti na treninzima s dva talijanska prvoligaša. 20-godišnji Danac Esben Reinholt, koji je zatražio raskid ugovora sa Splitom, priključit će se treninzima momčadi Banco di Sardegna iz Sassarija gdje će se pokušati izboriti za ugovor.

19-godišnji razigravač Dominik Mavra trebao bi se priključiti treninzima rimskog Virtusa. Mavra je ponikao u Zadru, igrao još za Zagreb i Split, ali se nigdje nije dulje zadržao.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik26.08.2013. u 12:13
    ...baš, Splićani s kolinon.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik26.08.2013. u 10:47
    Ovog Mavru vode okolo ko cirkusanta. Te Zagreb, pa malo Belgija. Pa ništa od Belgije. Pa Split. Pa ništa ni od Splita. Sad je trening zamjena. U najvažnijim godinama ovaj trčkara po svijetu umjesto da krvavo radi.
    Obrisan korisnik