Nogomet

Pepe Mel: "Najvažnije je da s velikom željom uđemo u Europsku ligu. Skupina je jaka kao i svaka"

Branimir Korać • petak, 30.08.2013.
Pepe Mel: "Najvažnije je da s velikom željom uđemo u Europsku ligu. Skupina je jaka kao i svaka"
Foto: EPA

Real Betis ima dobar početak sezone, igra vrlo dobro i Pepe Mel je optimist uoči izgleda njegove momčadi u skupini Europske lige. Skupina je teška, u njoj su Lyon, Vitoria i Rijeka, međutim iz Betisa poručuju da ih zanima samo prolaz...

Iz Betisa nisu imali nekih velikih želja uoči ždrijeba skupine Europske lige. Trener momčadi iz Seville Pepe Mel istaknuo je tek zadovoljstvo što je izbjegao daleka putovanja na istok.

"Naravno da sam zadovoljan jer ću radije putovati u Portugal ili Francusku nego u neke udaljene istočne države. Međutim meni je najvažniji entuzijazam i strast s kojom moji igrači ulaze u ovo natjecanje", tvrdi Mel.

Za skupinu tvrdi da je jednako teška kao i svaka druga.

"Svaka skupina je teška. Naša ima klub koji stiže iz Lige prvaka kao bonus i možda je zbog toga nešto teža, ali nama to nije posebno važno", dodaje španjolski stručnjak.

To što je Lyon ispao od španjolskog protivnika ne smatra posebno važnim. "To nema veze s onim što nas čeka. Svaka utakmica je drugačija i svako kolo je drugačije. Lyon je igrao u zadnjem krugu kvalifikacija Lige prvaka što pokazuje da je jak i među najboljima u svojoj državi."

Ambicije Betisa su jasne, a one glase prolaz u nokaut fazu.

"Sretni smo što smo u skupini jer to znači da smo i prošle godine dobro radili, borili smo se s najboljima i pokazali smo da možemo svakog pobijediti. Sada želimo ostvariti dobar rezultata, natjecati se protiv dobrih momčadi i proći u nokaut fazu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!