Nogomet

Ludogorec praznih ruku u bugarskom prvenstvu

Ivor Krapac • subota, 31.08.2013.
Ludogorec praznih ruku u bugarskom prvenstvu
Foto: Kristijan Komarica

Ludogorec iz Razgrada, jedan od suparnika zagrebačkog Dinama u skupini B Europske lige, nije imao uspješan dan u bugarskom prvenstvu. Ludogorec je u subotu poslijepodne u sedmom ligaškom kolu doživio poraz u Varni, na gostovanju kod Černog Mora...

Poslije oproštaja od Lige prvaka porazom u dvije utakmice u završnom pretkolu protiv Basela, Ludogorec je u subotu bio u akciji u bugarskom prvenstvu. Dinamov suparnik u skupini B Europske lige nije se proslavio u sedmom ligaškom kolu. Momčad iz Razgrada pretrpjela je poraz u Varni, s 3:1 u korist domaćeg Černog Mora, s rješenjem svih dvojbi o pobjedniku u drugom poluvremenu.

Glavni junak domaćina u subotu je bio napadač Georgi Božilov, koji je zabio dva puta, u 21. i 54. minuti. Nakon što je Daniel Georgiev u 71. minuti povisio na 3:0, bilo je jasno da se Ludogorec neće uspjeti vratiti na utakmicu. Sve što je gostima iz Razgrada pošlo za rukom bilo je smanjenje zaostatka pogotkom Fabija Espinha u 79. minuti.

Poslije nekompletnog sedmog kola, Ludogorec je i dalje prvi, s prikupljenih 15 bodova. Drugoplasirani Litex iz Loveča, koji svoju utakmicu ovog kola igra kasnije u subotu, ima bod manje.

Černo More se ovom pobjedom probilo na peto mjesto, s 10 bodova u dosadašnjih sedam kola.

Bugarsko prvenstvo, sedmo kolo:
Černo More - Ludogorec 3:1 (1:0)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!