Ostali sportovi

Perković: "Pokazala sam sebi da mogu bacati i kada je to nemoguće"

Sportnet • utorak, 03.09.2013.
Perković: "Pokazala sam sebi da mogu bacati i kada je to nemoguće"
Foto: FaH

Sandra Perković nije uspjela odnijeti pobjedu na zagrebačkom mitingu, međutim unatoč svim problemima, zauzela je drugo mjesto i bacila respektabilnih 65.32. Nakon natjecanja oglasila se priopćenjem koje prenosimo u cjelosti...

Došla sam tu dala sam sve od sebe do kraja sam se borila i trudila što je najvažnije, nisam odustajala. Glava je bila ta koja je vukla, glava mi ja dala snagu. Bacila sam 65.63, u takvim uvijetima s takvim problemima.

Prije deset dana nisam mogla stajati, kamoli hodati, danas sam izašla na stadion kao da mi nije ništa. Velika je ova pobjeda, pobijediti samu sebe to je nešto neopisivo, pokazati sebi da mogu i kada je nemoguće.

Danima sam šutila i borila se uopće da se pojavim na natjecanju i uspjela sam. Ne žalim za ničim, presretna sam što sam dala sve od sebe za naše navijače. Zahvaljujem svima što su došli podržati me i kada je najteže i bodriti svoju olimpijsku, svjetsku i europsku prvakinju. Hvala vam svima, a sada idemo dalje. Idemo u Bruxelles pokupiti dijamant za koji smo se borili ove godine."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 09:15
    Apsolutno ništa, sve bi bilo suvišno....
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik04.09.2013. u 08:28
    Žena je olimpijska pobjednica, europska i svjetska prvakinja, osvajačica Dijamantne lige...treba još nešto reči?
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.09.2013. u 23:22
    Već su počela pljuvanja.....krasno...
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik03.09.2013. u 23:04
    dosli bodriti europsku,olimpijsku......pobjednicu, Kako jadno zvuci kada samu sebe hvalis, treba i u porazu ostati velik kao sto joj je straznjica. Iako vjerojatno boli kada izgubis u ovakvoj konkurenciji. Od 10 zena koje se bave ovim za zene "simpaticnim" sportom ovdje su bile dvije... [više na forumu]
    Obrisan korisnik