Nogomet

Mitrović: "Cijenim Hrvatsku, tu je niz igrača koji zaslužuju maksimalnu pažnju"

Branimir Korać • utorak, 03.09.2013.
Mitrović: "Cijenim Hrvatsku, tu je niz igrača koji zaslužuju maksimalnu pažnju"
Foto: Duje Bonačić

Srbija se u svojoj bazi u Staroj Pazovi priprema za dvoboj protiv Hrvatske, a reprezentativci su redom optimisti. Smatraju kako je motiv na njihovoj strani dok je pritisak na leđima Hrvatske...

Dvoboj visokog naboja između Srbije i Hrvatske se bliži, a iz obje reprezentacije se šire optimistične najave. Iako se naglašava respekt prema protivniku i jedni i drugi su uvjereni u pozitivan rezultat.

"Ovo je derbi i svi jedva čekamo početak utakmice. Cijenim Hrvatsku, puno se priča o strijelcima iz prve utakmice Mandžukiću i Oliću, međutim Hrvatska ima još niz igrača koji zaslužuju maksimalnu pozornost. Možda je na Hrvatskoj i veći pritisak jer njoj ova utakmica izravno odlučuje o plasmanu na Svjetsko prvenstvo", rekao je za HRT Aleksandar Mitrović.

Branič Borussije Neven Subotić jako dobro poznaje hrvatske napadače i posebno upozorava na Marija Mandžukića.

"Od Mandžukića prijeti najveća opasnost, i ove sezone igra u sjajnoj formi, ali tu je još i Olić, pa jedan Eduardo koji je na klupi. U Zagrebu nam ništa nije polazilo za nogom, lopta nas nije slušala i sad ćemo pokušati razveseliti navijače pobjedom jer znamo koliko bi im značila."

Veliki značaj imala bi pobjeda i za Zorana Tošića.

"Naš motiv je puno veći zbog svega kroz što smo prošli iako je Hrvatskoj ova utakmica rezultatski značajnija. Ako ostvarimo dobar rezultat, Hrvatska može ući u probleme jer mora igrati i protiv Belgije koja je ipak pokazala najviše u našoj skupini. Pobjeda u ovoj utakmici bi se pamtila za cijeli život."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!