Rukomet

Štrlek: "Nestrpljivo iščekujemo prvu utakmicu sezone"

Zvonka Keliš • petak, 06.09.2013.
Štrlek: "Nestrpljivo iščekujemo prvu utakmicu sezone"

Momčad Kielcea u nedjelju će navečer zakoračiti u novu sezonu prvenstva Poljske u kojoj će pokušati obraniti stečeni naslov prvaka. Ususret prvom susretu sezone hrvatsko krilo na radu u Poljskoj, Manuel Štrlek, otkrilo je koliko su rukometaši Kielcea željni utakmica te koji im je cilj na samome startu nove sezone.

Poljski rukometni prvak te trećeplasirana momčad Europe, Vive Targi Kielce, za dva će dana i službeno zakoračiti u novu rukometnu sezonu u sklopu koje je na samome startu domaćeg prvenstva, točnije, PGNiG Superlige, očekuje dvoboj s momčadi Gornik Zabrzea. Sjajna domaća publika već naveliko čeka prve prvenstvene oglede svoje momčadi stoga u Kielceu ne sumnjaju da će u nedjelju navečer dvorana biti ispunjena prim rukometnim zaljubljenicima.

Ususret prvom dvoboju domaće lige hrvatski rukometaš na radu u Poljskoj, Manuel Štrlek, za službene je klupske stranice otkrio koliko su kako on tako i njegovi suigrači željni samoga početka sezone: "Svi nestrpljivo iščekujemo prvu utakmicu sezone. Naravno da smo već svi pomalo gladni utakmica stoga će nedjeljni ogled biti uistinu zanimljiv spektakl."

U goste Kielceu dolazi ekipa Gornik Zabrzea koja je za novu sezonu složila zanimljivu ekipu: "Sretan sam, vjerojatno kao i svi drugi, što se poljske momčadi pojačavaju. To svakako znači da će i borba na terenu bili bolja i zanimljivija, a i sama Poljska liga će se dodatno razviti."

"Naravno da u prvome dvoboju želimo pobjedu, no moramo i raditi na našoj formi koja mora biti na najvišem nivou u izuzetno važnim nadolazećim susretima. Svojim navijačima želimo pokazati ono najbolje što znamo. Nadam se da će nas doći podržati kao i obično i vjerujem da ih nećemo razočarati", dodalo je hrvatsko krilo.

Naporne pripreme za novu sezonu poljskog Kielcea, predvođenog hrvatskim rukometašima Ivanom Čupićem, Veniom Losertom, Denisom Buntićem, Željkom Musom te naravno Štrlekom, završavaju upravo prvim susretom sezone, no u Poljskoj su zasigurno zadovoljni odrađenim te se raduju prvim pobjedama u novoj sezoni: "Naporno smo radili i trenirali i siguran sam da će nam se to isplatiti. No, forma će doći s vremenom. Ići ćemo korak po korak i tako će naša forma i rasti. Cilj nam je sad slaviti u nekoliko narednih susreta te i dalje raditi na našoj formi", zaključio je Štrlek.

Foto: www.vivetargi.pl

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!