Zimski sportovi

Torchetti: "Medveščak je jednostavno večeras bio predobar"

Iz Ledene:Ana Legradi • petak, 06.09.2013.
Torchetti: "Medveščak je jednostavno večeras bio predobar"
Foto: Ivana Stančin

Povijesnu pobjedu u Zagrebu je večeras publici priuštio Medveščak savladavši ruski CSKA s nevjerojatnih 7:1. Rusi nisu pronalazili rješenje za raspoloženog Marka Dekanića na golu, čak je i Aleksander Radulov ostao bez bodova u prvom kolu KHL-a.

Nakon velike pobjede u prvom kolu KHL-a zasluge su otišle na stranu prvog golmana Medveščaka Marka Dekanića. "Večeras smo prije svega imali fantastičnog golmana i sjajnu igru s igračem više. Odličan posao trenera je ovo bio, a navijači su fenomenalni. Nismo uspjeli doći u dovoljno prilika za gol u prve dvije trećine, a kasnije su se domaćini previše odvojili", komentar je trenera CSKA-a Johna Torchettija.

Osvrt na dobar posao pred mrežom je dao i trener Medveščaka Mark French. "Mark Dekanich je bio sjajan, njemu treba dati najviše zasluga za trijumf, iako je cijela momčad bila odlična i ja sam jako zadovoljan. Međutim, iako smo pobijedili 7:1, što nisam ni u najluđim snovima očekivao, imamo mi još puno prostora za napredak i trebamo popraviti mnoge stvari".

"Svojim igračima bih sada rekao sve suprotne riječi od onoga što će trener French reći svojim dečkima. Pokušavamo izgraditi svoj stil i prepoznatljivost, no danas smo bili previše nedisciplinirani, nervozni i zato smo loše igrali", pojasnio je Kanađanin Torchetti.

Strateg moskovskog kluba nije precizirao pogreške, ali je naveo kako su domaćini ipak bili predobri. "Bilo je tu puno problema i iako sam nekim dijelovima igre zadovoljan, moramo još puno raditi. Medveščak je jednostavno večeras bio predobar".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • sraka07.09.2013. u 12:46
    Nece bit takvih krađa. Da ih ima, ne bi nikad ne ruske momčadi vidjele doigravanja. Tak da nema straha oko toga. Jučer su suci imali jednu ili dvije pogreške. I to je onak... veliko olakšanje u odnosu na EBEL. Pratiš hokej, suci se ne petljaju previše nego sude ono kaj treba i bok. OK, propuste... [više na forumu]
    sraka
  • Obrisan korisnik07.09.2013. u 03:59
    Opet su nas potcjenili i opet ćemo biti hit. Samo se bojim da nakon par dobrih tekmi ne krene sudačko potkradanje kao u EBEL-u :/
    Obrisan korisnik
  • nido06.09.2013. u 23:58
    ... e sada neka se Rusi malo zamisle hehe
    nido