Tenis

Williams: "Željela sam naslov na US Openu da bih isprala gorak osjećaj neuspješne sezone"

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 09.09.2013.
Williams: "Željela sam naslov na US Openu da bih isprala gorak osjećaj neuspješne sezone"
Foto: EPA

Iako je zabetonirana na broju jedan i iza sebe je imala osvojen Roland Garros, Serena Williams nije bila zadovoljna svojom sezonu. Prva tenisačica svijeta tvrdi kako je trebala naslov u New Yorku da bi "spasila sezonu"...

Serena Williams je osvojila US Opena i tako ispunila jedan od važnih ciljeva ove sezone. Bez obzira što je osvojila Roland Garros, nije bila zadovoljna sezonom i tražila je naslov u New Yorku kojim bi se iskupila za razočaravajuće nastupe na Australian Openu i Wimbledonu gdje je gubila od Sloane Stephens i Sabine Lisicki.

"Da budem iskrena, bila sam razočarana ovom sezonom. Osvojila sam Roland Garros, ali nisam bila zadovoljna nastupom u Australiji i na Wimbledonu i definitivno se osjećam bolje sada nakon ovog naslova."

U finalu protiv Viktorije Azarenke imala je problema s dovršavanjem meča, bila je nervozna, ali je na vrijeme ušla u pravi ritam.

"Mislim da me nervoza uhvatila što je bilo najgore što mi se u tim trenucima moglo dogoditi. Nisam igrala pametno, ali sam se na vrijeme opustila i zaigrala kako sam trebala. Mislila sam kako je nedopustivo da sam još na terenu jer sam imala previše prilika za pobjedu.", dodaje Williams.

S 32 godine Serena Williams još uvijek ne razmišlja o odlasku u mirovinu, osjeća se u naponu snage i želi još puno naslova.

"Nikada se nisam bolje osjećala i nikada nisam bila spremnija. Mogu igrati bez problema u teškom ritmu i nisam se ovako osjećala već dugi niz godina. Ne znam što se može dogoditi, ali se veselim budućim izazovima i naslovima, nastavit ću igrati i vidjeti što mogu napraviti."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik09.09.2013. u 14:43
    bravo slatkice
    Obrisan korisnik