Zimski sportovi

Švarny: "Slovan će odmah krenuti čvrsto, ključnih će biti prvih deset minuta"

Mihaela Bradovski • petak, 13.09.2013.
Švarny: "Slovan će odmah krenuti čvrsto, ključnih će biti prvih deset minuta"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka u Ledenoj dvorani Doma sportova ugostit će momčad Slovana iz Bratislave. Još jedan vrlo težak protivnik, a o njemu najviše zna Ivan Švarny koji je upravo u Slovanu nastupao posljednje dvije sezone...

Novi KHL izazov pred hokejašima Medveščaka je momčad Slovana iz Bratislave. Momčad je to čiji je dres prošle sezone nosio i Ivan Švarny, danas branič Medveščaka koji samim time vrlo dobro poznaje ovu ekipu.

"Nema nervoze iako je to moj bivši klub. Koncentriran sam samo na Medveščak i našu igru, ovdje moramo pobijediti jer nam slijede četiri teška gostovanja", rekao je Švarny za Medveščakovu stranicu.

Švarny nije izdvajao nikoga posebno iz Slovanove momčadi.

"Poznajem te dečke jako dobro, vrlo naporno rade na ledu. Imaju niz odličnih igrača vještih s pakom, ali mislim da s nikim posebno nećemo imati problema jer bez obzira na njihovu kvalitetu, imamo i mi dobru momčad."

Slovački branič posebno upozorava na powerplay koji je jaka Slovanova strana.

"Jako su dobri u powerplayu i tu ćemo morati biti posebno oprezni. Očekujem da će krenuti snažno u prvih desetak minuta, ako tu zabiju, neće biti lako, moramo prvi doći do pogotka."

Slovan je u prva tri susreta upisao tri poraza dok je Medveščak nakon pobjede protiv CSKA ubilježio dva posrtaja.

"U svlačionici je i dalje odlična atmosfera, nisu nas poljuljala ova dva poraza. Tek je početak sezone, moramo izvući pouke iz pogrešaka koje smo napravili i pokušati dobiti svaku utakmicu. Navijači su naša velika snaga, drago mi je zbog njihove podrške jer nas tjeraju naprijed", završio je Švarny.

Dvoboj Medveščaka i Slovana na rasporedu je večeras od 19:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 17:18
    @Kvrga: koji je tvoj problem? Da li si ikadu zivotu pogledao KHL ili NHL tekmu i znas li prepoznati vrhunski hokej? Da li uopce kuzis hokej? Medvjedi su odigrali protiv Leva i Dinama zasluzeno izgubili ali nisu bili nadigrani. Vidi se da ekipa nije jos uigrana ali s obzirom na potpuno novi tim, 8... [više na forumu]
    Obrisan korisnik
  • Kvrga13.09.2013. u 14:40
    Ajde, dobili ste piće dobrodošlice u KHL protiv CSKA i sad slijedi realnost...odnosno guženje...
    Kvrga
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 12:26
    Coltrane, dobro si to rekao :-) ..mislim da je Švarny zacementirao svoje mjesto u timu..odličan je
    Obrisan korisnik
  • Vjeran13.09.2013. u 11:44
    Ni sat vremena nakon objave nema komentara? Hm, trebam li brinuti? Preventivno, ponavljam najveći dio svog komentara nakon utakmice s Levom iz Praga. Jesmo li previsoko poletjeli nakon CSKA? Jesmo li zaboravili gdje smo? Idemo naprijed, idemo uživati u vrhunskom hokeju, idemo bodriti Medvjede do... [više na forumu]
    Vjeran
  • Obrisan korisnik13.09.2013. u 11:41
    Danas će biti fešta u Ledenoj kako god okreneš. Ajmo Medvjedi, Zig Zag!!!
    Obrisan korisnik