Nogomet

Pamić: "U drugom poluvremenu neki su prestali trčati, no neću o imenima"

Mihaela Bradovski • petak, 20.09.2013.
Pamić: "U drugom poluvremenu neki su prestali trčati, no neću o imenima"
Foto: Davor Sajko

Razočaravajuća predstava je iza Dinama koji je na svom terenu upisao poraz protiv Čornomoreca i tako vrlo loše krenuo u Europsku ligu. Modri su odigrali vrlo slabo drugo poluvrijeme za koje nemaju opravdanja...

Nakon gostovanja kod Hajduka, Dinamo je upisao još jedan razočaravajući rezultat. I protiv Čornomoreca je bio jalov i na kraju je otišao u poraz koji bi mogao biti vrlo skup.

"Ne znam što nam se dogodilo, razočarani smo i nemamo nikakvo opravdanje. U prvom poluvremenu smo ih nadigrali, nisu nam centar prešli, a onda u drugom dijelu nam zabiju dva gola, pogode gredu, ponovilo nam se isto što i u Splitu, samo što smo sada golove primili nakon ubačaja iz igre, a ne iz prekida", govorio je Arijan Ademi za Dinamovu stranicu.

U drugom poluvremenu na teren je ušao i Fatos Beqiraj, ali nije uspio promijeniti tijek zbivanja.

"Jako smo razočarani, nemam pojma što nam se dogodilo. Dosta dobro smo izgledali u prvom poluvremenu, a onda nam zabiju iz dva centaršuta. U samo par dana smo primili četiri jeftina gola, moramo dobro proanalizirati što nam se dogodilo."

Zvonko Pamić je bio iskren i priznao da je zalaganje palo kod nekih igrača u drugom dijelu.

"Svima nam je žao zbog poraza i to zbog dva jeftina gola. U prvom poluvremenu smo svi trčali i davali sve od sebe dok su u drugom dijelu neki prestali trčati, ali neću o imenima."

"Prvo poluvrijeme je bilo sjajno, imali smo posjed lopte, prilike, ali oni su se dobro branili. Bilo je to jedno od naših najboljih poluvremena. U nastavku stvarno ne znam što se dogodilo, teško mi je naći riječi za taj pad na početku drugog dijela", dodao je Ivo Pinto.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik28.09.2013. u 01:43
    jako loše a izgleda da ni u svlačionici nije bolje!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2013. u 18:57
    Najveći krivac je Mamić što je Jedvaja prodao i što onog Samira drži u Dinamu,kad se Addy ozlijedio ostali su samo na Šimuniću i Šimunović ne iskusnom i zato dobivaju golove iz ubačaja,a kod Samira se vidjelo drugo pol. da mu se ne da igrat
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2013. u 12:03
    Ne znači da je manje točno zato što je to izjavio Pamić! Otkad se Sammir vratio dinamo pada u rezultatsku krizu. Ok možemo reći da je slučajnost, ali dečko defenitivno nije spreman ni za 60 minuta. Ovoje Pintova najgora tekma do sad!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik20.09.2013. u 11:24
    Igrac koji je u vecini utakmica nevidljiv nasao se pametovat o zalaganju.Ajde da je to Joe rekao kao kapiten. Nisu dva,tri igraca bili beskrvni nego skoro cijela momcad.
    Obrisan korisnik
  • Mithrandir20.09.2013. u 11:07
    Našao se kvazi-nogometaš Pamić, koji je najslabija karika u dinamu pričat i prozivat. Tko je on i gdje je igrao u životu? Nije mu u dinamu niti mjesto. Ali da pređem na stvar, glavni krivac za ovo kaotićno stanje u dinamovoj momčadi je Zdravko Mamić. Politikom sve je na prodaju, doveo je dinamo... [više na forumu]
    Mithrandir