Nogomet

Ivanković: "Uz sav respekt prema Bugarima, mi smo ovdje došli po sva tri boda"

Branimir Korać • srijeda, 02.10.2013.
Ivanković: "Uz sav respekt prema Bugarima, mi smo ovdje došli po sva tri boda"
Foto: Davor Sajko

Uz ponešto problema tijekom leta, igrači i stručni stožer Dinama doputovali su u Bugarsku. Trener Branko Ivanković i Josip Pivarić uz dosta samouvjerenosti su izašli pred novinare i najavili kako idu po pobjedu...

Dinamo će u četvrtak od 21:05 u Sofiji na stadionu Vasila Levskog pokušati doći do prvih bodova u Europskoj ligi ove sezone. Pobjeda bi Modrima sjajno došla, posebno nakon domaćeg startnog poraza od Čornomoreca.

Trener Branko Ivanković cijeni bugarskog prvaka, ali unatoč tome ostaje priličan optimist.

"Uz sav respekt prema Ludogorecu, mi smo u Sofiju došli po sva tri boda. Poznati smo s jakim stranama našeg protivnika, vidjeli smo koliko je borben. Jasno je da su opasni u svim linijama, ali mi smo optimisti."

S Ivankovićem se složio i Josip Pivarić koji također vjeruje u pobjedu Modrih.

"U svlačionici je sjajna atmosfera i svi vjerujemo da možemo do pobjede protiv Ludogoreca. Vjerujemo u našu snagu. U posljednje vrijeme nismo igrali dobro, ali znamo da nakon kiše dolazi sunce i nadamo se da će tako biti već u četvrtak. Očekuje nas sigurno teška utakmica."

Pripremu igrača za sutrašnji susret nije pokvario niti problem sa zrakoplovom koji je zbog kvara morao prisilno sletjeti u Ljubljanu.

"Rečeno nam je da je riječ o tehničkom problemu, ali nije bilo panike, igrači su bili vrlo raspoloženi i opušteni. Ne bih rekao da će to ostaviti traga na njima", dodao je Ivanković.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Mithrandir03.10.2013. u 13:00
    Pobjeda dinama danas u Bugarskoj bi realno bila IZNENAĐENJE.
    Mithrandir
  • mala truba03.10.2013. u 12:47
    katastrofalna izjava..postavio se kao trener Barcelone i sad ovakvom izjavom dodatno demoralizira protivnika.ame performansa...to je samo zbog Zdravka izjavio ! kao praaaaavi muskarac !
    mala truba
  • Hektor33303.10.2013. u 11:48
    Naravno da je Dinamo došao po sva tri boda, ali mora biti maksimalno ozbiljan i pun poštovanja da mu se nebi desio Černomorec. Naravno da se nešto pita i Bugarskog predstavnika, ali volim vjerovat da je naš prvak i naša liga daleko jača od Bugarske.
    Hektor333
  • ZEEBANCIA03.10.2013. u 08:40
    Profesore misliš da se ove s Lude gore ništa ne pita? Pa i oni su po nešto došli... na kraju ćemo vidjeti koliko je tko ugrabio...
    ZEEBANCIA
  • Obrisan korisnik03.10.2013. u 06:50
    Branko bas zna motivirat protivnicke igrace!
    Obrisan korisnik