Košarka

Novi Zagreb lakoćom svladao Pieštanske Čajke, sve je bilo jasno već za deset minuta

Branimir Korać • nedjelja, 06.10.2013.
Novi Zagreb lakoćom svladao Pieštanske Čajke, sve je bilo jasno već za deset minuta
Foto: Martina Japundžić

Treće kolo MEL-a košarkašicama Novog Zagreba donijelo je domaći dvoboj protiv Pieštanskih Čajky. Bio je to lagan posao za Lupice koje niti u jednom trenutku nisu dovele pobjedu u pitanje i visoko su slavile 94:51...

Slovačka ekipa Pieštanske Čajky nije bila ravnopravan protivnik igračicama Novog Zagreba. potpuna dominacija i glatka pobjeda Zagreščanki u susretu u kojem je pobjednik bio odlučen praktički već za deset minuta.

Domaće igračice su snažno ušle u utakmicu, odmah su dale do znanja protivnicama da su favoritkinje na svom terenu i već nakon prve četvrtine bilo je ogromnih 32:12.

Do odlaska na odmor lakoćom su sačuvale stečenu prednost da bi u drugom dijelu iz minute u minutu povećavale razliku i na kraju visoko slavile dominiravši u svim statističkim pokazateljima.

Dobra vijest za trenera Vladimira Ivankovića je i činjenica što je mogao bez problema izrotirati ekipu pa je tako najviše igrala Iva Ciglar s 24 minute, dok je najmanju minutažu imala mlada Tina Trebec koja je svejedno dobila šest minuta.

Najbolje u domaćem sastavu bile su Milica Dabović sa 16 poena te Luca Ivanković s 13 poena i sedam skokova. Kod Slovakinja Lucia Krč-Turbova ubacila je 15 poena, a Barbora Fabianova dodala je 12 poena i devet skokova.

MEL, treće kolo:
Novi Zagreb - Pieštanske Čajky 94:51

Poredak:
1. Novi Zagreb 3-0
2. Good Angels Košice 3-0
3. Miskolc 2-1
4. PINKK Pečuh 1-1
...
8. Pieštanske Čajky 1-2
...

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!