Nogomet

Navijači Levskog potjerali trenera Peteva: "Čime sam to zaslužio, nisam kriminalac?"

Bernard Jurišić • četvrtak, 10.10.2013.
Navijači Levskog potjerali trenera Peteva: "Čime sam to zaslužio, nisam kriminalac?"

Dva dana nakon što je trebao biti predstavljen kao novi trener Levskog Ivailo Petev podnio je ostavku. Za rekordno kratak angažman krivi su navijači Levskog koji su osramotili i potjerali Peteva na prvoj konferenciji za medije...

Ivailo Petev napravio je očekivani potez nakon što je u utorak osramoćen na predstavljanju javnosti od strane ekstremnih navijača Levskog.

"Čime sam to zaslužio? Osjećao sam se kao kriminalac u tim trenucima, iako nisam ništa napravio da bih takvo nešto zaslužio", rezigniran je bio nekadašnji trener Ludogoreca koji je u ponedjeljak trebao preuzeti momčad za koju brani naš Goran Blažević.

Petev je trebao naslijediti Srbina Slavišu Jokanovića, ali su mu ekstremni navijači Levskog zamjerili što se u prošlosti deklarirao kao navijač sofijskog CSKA. Upravo je protiv gradskog rivala Petev trebao debitirati na klupi Levskog nakon reprezentativne pauze.

Huligani su zbog odluke da dovede Peteva napali i izvršnog direktora Naska Sirakova, koji je također podnio ostavku nakon incidenta. Uz njega klub je napustio i sportski direktor Ivo Tonev.

"Ovo nisu navijači Levskog, a ovo više nije moj Levski. Osramotili su klub, osramotili su ime Vasila Levskog", ljutito je poručio nekadašnji bugarski reprezentativac Sirakov.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik10.10.2013. u 14:12
    jurčiću ovo tebe čeka kad idući put dođeš u dinamo :)
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2013. u 14:10
    trebao je petev napljuskati ove balavce i onda na sljedeću konfereciju doci bez majice,da mu nemaju sta skinuti.
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2013. u 13:59
    lako je ovim huligaima bilo sa petevom koji je miran čovjek.da su ovako štimcu pokušali skinuti dres dobili bi po tamburi
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik10.10.2013. u 13:37
    Pa kad se pogleda video nije niti čudo da je čovjek otišao, nakon onoga bi vjerojatno i Jurčić i Ivanković otišli iz Dinama a oni mogu dosta toga istrpiti.
    Obrisan korisnik
  • Cantera10.10.2013. u 13:28
    Kako to izgleda kad ulica vodi klub!
    Cantera