Zimski sportovi

Kostović: "Na penale su uvijek šanse 50-50"

Iz Ledene:Ana Legradi • nedjelja, 13.10.2013.
Kostović: "Na penale su uvijek šanse 50-50"
Foto: Davor Sajko

Zagrebački Medveščak večeras nije uspio doći do rekordne osme uzastopne pobjede za jednog debitanta u KHL-u. Od domaćina je u Ledenoj dvorani bio bolji moskovski Spartak koji e slavio nakon izvođenja kaznenih udaraca s 3:2.

"Dobar je osjećaj biti ponovno dio ekipe, još bi bilo ljepše da smo dobili utakmicu, riječi su kojima je svoj prvi nastup na ledu Doma sportova opisao Dario Kostović.

"Na penale je uvijek sreća 50-50, golman nas je spasio do penala, svaka čast Barryju, odlično je branio," reći će splitski napadač u redovima Medveščaka.

Kostović je podijelio dojmove o formi Medvjeda od ulaska u KHL. "Nakon CSKA na početku sezone je bio evidentan pad, ali tu treba spomenuti da smo isto gubili u produžetku, tako da nismo ništa promijenili, samo smo postali bolji. Trebamo dalje nastaviti s pobjedama."

Kako ste se snašli ponovno pred domaćom publikom? "Nije bilo lako u prvoj trećini, bilo je dosta vruće na ledu, ali druga i treća trećina su mi donijele malo više sigurnosti. Samo mi je trebalo nekih 15 minuta i radi publike da se ubacim u formu. Igram cijeli život igrača manje i tu mi je trener ponovno dao priliku, to sam većinom i trenirao."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik15.10.2013. u 14:59
    nekako me ovih dana drzi osjecaj,da si ti trebao pucati penal...onako,prva tvoja tekma,dario u khl-u u zagrebu pa odmah penal za pobjedu...samo naprijed majstore!!!
    Obrisan korisnik