Zimski sportovi

Bjorkstrand: "Protiv Kazana moramo biti dobri prvenstveno u obrani, golovi će doći"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 17.10.2013.
Bjorkstrand: "Protiv Kazana moramo biti dobri prvenstveno u obrani, golovi će doći"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka nastavljaju s nastupima u KHL-u, a novi protivnik je momčad Barsa iz kazana. Vrlo težak posao je pred Medvjedima, no oni se ne predaju unaprijed...

Danas od 17 sati Medveščak u kazanu igra protiv Barsa, jednog od najtežih protivnika u KHL-u. Odlična momčad Barsa i ove sezone igra sjajan hokej te je pred Medveščakom vrlo težak posao.

"Sigurno će biti teško. Šteta što smo prošlu utakmicu izgubili nakon kaznenih udaraca jer smo imali priliku slaviti. Moramo nastaviti ovako igrati i dalje, protiv Barsa moramo prvenstvo dobro odraditi posao u obrani, a golovi će doći nakon toga", izjavio je Patrick Bjorkstrand za Medveščakovu stranicu.

Upravo Bjorkstrand je odnio nagradu za najboljeg mladog igrača KHL-a prošlog tjedna što mu je samo dodatni poticaj za još snažniji i bolji rad.

"Lijep je osjećaj osvojiti ovu nagradu i zabiti prve golove u KHL-u, to mi je samo motivacija i poticaj da igram još bolje. Zadovoljan sam kako se trenutno sve odija u Medveščaku. Igram u liniji s iskusnim i dobrim igračima od kojih pokušavam dosta toga naučiti. Mlad sam igrač i još uvijek griješim, ali pokušavam te pogreške smanjiti na minimum. Moram nastaviti napredovati i nadam se da ću u budućnosti davati još veći doprinos u napadu", rekao je Bjorkstrand.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Vjeran17.10.2013. u 10:18
    Čestitke najboljem mladom igraču KHL-a! ;-)
    Vjeran