Zimski sportovi

Murray: "Presudio je naš powerplay u drugoj trećini, prekasno smo se vratili"

Mihaela Bradovski • petak, 18.10.2013.
Murray: "Presudio je naš powerplay u drugoj trećini, prekasno smo se vratili"
Foto: Davor Sajko

Hokejaši Medveščaka upisali su poraz na gostovanju kod Kazanja. Bars je slavio s 5:3, a kao ključno razdoblje Medvjedi ističu vrijeme u drugoj trećini kada su s igračem više primili dva pogotka...

Gostovanje u Kazanju bilo je očekivano teško za hokejaše Medveščaka. Dočekala ih je jedna od najboljih momčadi lige, međutim unatoč tome igrači Marka Frencha odigrali su dobru utakmicu i do kraja susreta bili su u igri.

Svoje prilike Medveščak je propustio u drugoj trećini kada je imao igrača više punih sedam minuta, međutim umjesto da postigne pogotke, on je primio dva i domaćin se odvojio.

"Naš powerplay u drugoj trećini je promijenio tijek utakmice. Tu smo primili dva gola, domaćin je napravio jako dobar posao branivši se s igračem manje i nije nam dopustio da realiziramo svoje prilike. Vratili smo se u posljednjoj trećini, ali je bilo malo kasno", komentirao je za Medveščakovu stranicu Andrew Murray.

Pogodak za smanjenje na 4:3 i vraćanje nade Medveščaku postigao je Ryan Vesce koji smatra da je njegova momčad loše otvorila utakmicu.

"Nismo igrali onako kako smo željeli u ranoj fazi susreta, ali nismo odustali i dali smo sve od sebe da se vratimo. Imali smo sedam minuta igrača više u drugoj trećini, ali nismo iskoristili prilike. Ipak smo se uspjeli vratiti, znali smo da to možemo", rekao je Vesce, a trener Mark French je dodao:

"Onaj powerplay od sedam minuta što nismo iskoristili bio je frustrirajući za nas. Ipak,l drago mi je što smo se i nakon njega na kraju vratili u utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!