Košarka

Lakersi ulaze u novu sezonu zabrinuti zbog stanja Stevea Nasha

Branimir Korać • petak, 25.10.2013.
Lakersi ulaze u novu sezonu zabrinuti zbog stanja Stevea Nasha

Los Angeles Lakersi u novu sezonu ulaze s dosta upitnika, a jedan od najvećih je onaj vezan uz Stevea Nasha. Razigravač Lakersa u pripremnom dijelu sezonu dosta se mučio sa spremnošću, daleko je od pravog izdanja i upitno je koliko će moći dati u početku sezone...

Steve Nash po dolasku iz Phoenix Sunsa trebao je biti još jedan dio šampionske slagalice Lakersa. Međutim, situacija se nije razvijala najidealnije, Nash je imao problema s ozljedama i prije dolaska, a situacija je sada još lošija.

Tijekom prošle sezone je unatoč svim problemima imao dobrih faza, ali nije to bio onaj Nash iz Sunsa. Uoči nove sezone stanje se značajno pogoršalo, u predsezoni je igrao malo i promjenjivo, ne sudjelujući u treninzima s momčadi.

"Steve još uvijek nije uspio odraditi puni trening s momčadi i to je najveći problem. Zabrinut sam jer ga želim zdravog i na terenu. Želim da nam pomogne i nadam se da će biti u mogućnosti", rekao je Pau Gasol za ESPN Los Angeles.

Nash priznaje kako se nalazi u situaciji u kakvoj dosad nije često bio. Ipak, godine su tu.

"Nalazim se takvom razdoblju karijere. Naviknuo sam istrčati na parket i igrati punom snagom i u punoj brzini osjećajući se sjajno, međutim sada se to promijenilo. Unatoč svemu spreman sam na taj izazov. Ovo je sada drugačije stanje uma i drugačija situacija, morat ću se dovesti u razinu forme koja će pomoći mojoj momčadi", rekao je Nash.

Nash je u predsezoni u prosjeku ubacivao 3.5 poena uz 3.5 asistencije po susretu i po svemu sudeći propustit će posljednju pripremnu utakmicu Lakersa kako bi bio spreman za otvaranje sezone protiv Clippersa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaTop temaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik25.10.2013. u 21:20
    ako lakersi budu prvaci ja ću pješke do vladivostoka po najvećoj mećavi
    Obrisan korisnik