Zimski sportovi

Dallas u odličnom dvoboju slavio nakon kaznenih udaraca na gostovanju u Ottawi

Branimir Korać • nedjelja, 03.11.2013.
Dallas u odličnom dvoboju slavio nakon kaznenih udaraca na gostovanju u Ottawi

Nedjeljni program u NHL-u otvoren je susretom u Ottawi gdje su Senatorsi ugostili Dallas Starse i upisali poraz nakon kaznenih udaraca. Starsi su slavili s 4:3...

Svega tri susreta na rasporedu su u nedjelju u NHL-u, a prvi je već odigran. Senatorsi su na svom ledu ugostili Dallas Starse koji su odnijeli pobjedu 4:3 nakon kaznenih udaraca.

Bio je to dobar dvoboj u kojem je Dallas bio u vodstvu, ali Ottawa se uporno vraćala da u konačnici kod njezinih igrača nije bilo dovoljno mirnoće prilikom izvođenja kaznenih udaraca.

Dallas je poveo s 2:0 prvim golovima u sezoni Raya Whitneya i Valerija Ničuškina, međutim Ottawa se u drugoj trećini uspjela vratiti i poravnati na 2:2 pogocima Erika Karlssona i Jasona Spezze.

Ponovno je Dallas stigao do prednosti u 43. minuti zahvaljujući golu Antoinea Roussela, činilo se kako će zadržati prednost, ali deset sekundi prije kraja Bobby Ryan je poravnao na 3:3 i odveo utakmicu u produžetak.

Tamo pogodaka nije bilo te se pristupilo izvođenju kaznenih udaraca gdje je jedini precizan bio Jamie Benn u trećoj seriji te je tako donio Dallasu novu pobjedu.

NHL:
Ottawa Senators - Dallas Stars 3:4 kazneni udarci

Foto: Wikipedia, Resolute

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!