Nogomet

Mamić: "Samo nas tri boda ostavljaju u igri"

Ivana Strahija • srijeda, 06.11.2013.
Mamić: "Samo nas tri boda ostavljaju u igri"

U Nizozemskoj u četvrtak Dinamo protiv PSV-a bije bitku za ostanak u elitnom europskom natjecanju. Imperativ pobjede je na Modrima, a Zoran Mamić nada se da će im u tome pomoći loša trenutna forma Nizozemaca...

Dinamo je sutra na velikom ispitu u Eundhovenu, gdje ga čeka PSV. Samo pobjeda Dinamo ostavlja u Europskoj ligi, pa je imperativ troboda na Modrima. Toga su svjesni igrači, a Josip Pivarić kao njihov izaslanik pred medijima na konferenciji danas kaže: "Došli smo ovdje po tri boda iako znamo kakav je protivnik pred nama. PSV je vrlo dobra momčad, vjerojatno najbolja u skupini, ali nas samo pobjeda ostavlja u igri iako i remi ostavlja neke kombinacije. Dat ćemo svoj maksimum i nadamo se da će završiti dobro za nas."

S riječima 24-godišnjeg braniča složio se i Zoran Mamić, privremeni trener modre ekipe: "Samo pobjeda nas ostavlja u igri i želimo dobiti utakmicu te osvojiti tri boda. Tako ćemo se postaviti unatoč tome što respektiramo PSV, po meni najbolju momčad ove grupe i gledamo ih s puno poštovanja iako nisu u dobroj formi. Ipak, vjerujemo u svoju kvalitetu, volju i želju koju ćemo sutra imati i želimo dobar rezultat", prenose njegove riječi službene internetske stranice Kluba.

Pred dva tjedna je na Maksimiru bilo 0:0 protiv PSV-a, a razlika što se tiče postava momčadi ne bi trebalo biti, misli Mamić: "Ekipe će sigurno biti slične. PSV igra uvijek na isti način, a jedina velika razlika je u tome što neće biti prazne tribine kao na Maksimiru."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik07.11.2013. u 06:42
    Psv ce ih razmontirat ko stari traktor, s ovim izjavama ih samo jos vise motiviraju..
    Obrisan korisnik
  • Lovro-ZG07.11.2013. u 00:03
    Idemo na sve ili ništa!
    Lovro-ZG
  • Obrisan korisnik06.11.2013. u 22:41
    pobjeda dinama i ludogoreca sutra
    Obrisan korisnik
  • ZEEBANCIA06.11.2013. u 22:08
    Mnogi će se iznenaditi, ali Dinamo neće izgubiti u Eindhovenu....
    ZEEBANCIA