Košarka

Aco Petrović vrlo blizu odlaska s klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine

Branimir Korać • četvrtak, 07.11.2013.
Aco Petrović vrlo blizu odlaska s klupe reprezentacije Bosne i Hercegovine
Foto: FaH

Hrvatski košarkaški stručnjak Aleksandar Petrović po svemu sudeći neće voditi reprezentaciju Bosne i Hercegovine u budućnosti. Problem je financijske prirode i tamošnji Savez ne može pratiti Petrovićeve zahtjeve...

Ako je suditi po pisanju medija u BiH, tamiošnja košarkaška reprezentacija kreće u potragu za novim izbornikom. Kako javlja Avaz, Košarkaški savez BiH ponudio je Aci Petroviću produženje suradnje, ali uvjeti ne zadovoljavaju hrvatskog stručnjaka.

"Ponudili smo koliko smo mogli, čak i više nego što si možemo priuštiti, ali ti uvjeti možda nisu dovoljni aktualnom izborniku. Mi smo siromašna država i više od toga ne možemo", izjavio je za Avaz tajnik KSBiH Harun Mahmutović.

Svoje viđenje dao je i Petrović koji tvrdi kako je neugodno iznenađen ovakvim raspletom jer je nedavno dogovoreno drugačije.

"Neugodno sam iznenađen i ne znam što se događalo proteklih tjedana da se situacija toliko promijenila. Očito je da tajnik i KSBiH nisu osigurali uvjete za nastavak suradnje. U konačnici me je i povrijedilo što mi je hladno poručeno da nema sredstava za nastavak suradnje", tvrdi Petrović.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik08.11.2013. u 00:27
    moj aco biži dok možeš, inače će ti se bosandžerosi napiti krvi prvom prilikom. ne znas s kim imas posla
    Obrisan korisnik
  • pikepiletina07.11.2013. u 21:22
    ne može s Acom bez svađe.
    pikepiletina