Nogomet

Kayserispor odbio ostavku Prosinečkog, žele da ostane na klupi

Branimir Korać • utorak, 12.11.2013.
Kayserispor odbio ostavku Prosinečkog, žele da ostane na klupi
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Nakon što je odmah poslije poraza u prvenstvu protiv Bešiktaša ponudio mandat na klupi na raspolaganje, uprava Kayserispora se sastala i odbila zahtjev Roberta Prosinečkog želeći ga ostaviti kao trenera i u budućnosti...

Serija loših rezultata na početku sezone i sedmi prvenstveni poraz natjerali su Roberta Prosinečkog da ponudi ostavku na mjesto trenera Kayserispora. Kap koja je prelila čašu bio je domaći poraz 3:0 protiv Bešiktaša koji je završnicu susreta dočekao s igračem manje.

Iako se očekivalo da će Turci prihvatiti ostavku i krenuti za novim rješenjem na klupi, oni su je odbili i pokazali Prosinečkom da žele nastaviti suradnju. Sada je na Prosinečkom da odluči želi li pokušati probuditi momčad i najavljeno je kako će se odluka znati za dan-dva.

Na odlasku hrvatski stručnjak je ponudio objašnjenje lošijih nastupa ove sezone. Naime u odnosu na prošlu sezonu kada je Kayserispor bio hit turskog prvenstva, momčad je prilično hendikepirana. Klub je napustio pouzdani zadnji vezni Cristian Riveros dok je prvi napadač Brazilac Bobo ozlijeđen i ove sezone nije odigrao nijednu utakmicu. Da stvar bude lošija, već više od mjesec dana van travnjaka je i Nizozemac Biseswar i jasno je da Prosinečki ima značajno slabiji kadar.

Ostaje za vidjeti hoće li prihvatiti izazov i nastaviti voditi Kayserispor. Podršku uprave je dobio.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik13.11.2013. u 00:28
    žalosno da ga više cijene Turci nego kod nas doma
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2013. u 23:22
    bravo žuti !!
    Obrisan korisnik
  • ZEEBANCIA12.11.2013. u 22:52
    Veliki Žuti je bio Veliki Gospodin što je ponudio ostavku kad izostaju rezultati, a bome i Kayserispor se ponio Gospodski što je odbijanjem iste pokazao koliko cijeni Velikog Žutog!Bravo i za Velikog Žutog i za Kayserispor
    ZEEBANCIA
  • Obrisan korisnik12.11.2013. u 22:27
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik12.11.2013. u 22:26
    vidim da je novi zaplet da prosinečki ipak unatoč tome da ga žele ostaviti, ne želi ostati. pa ćemo vidjeti kako će se to razviti, možda pikira i sam neko mjesto ili ga netko zove opet.
    Obrisan korisnik