Zimski sportovi

Ellison: "Odmorili smo se, puni smo snage i spremni za nastavak sezone"

Mihaela Bradovski • srijeda, 13.11.2013.
Ellison: "Odmorili smo se, puni smo snage i spremni za nastavak sezone"
Foto: Davor Sajko

Hokejaše Medveščaka danas očekuje gostovanje kod Nižnjekamska u prvom susretu nakon pauze. Matt Ellison u najavi susreta ističe kako su se igrači dobro odmorili i spremni su za nove izazove...

Pauza u kojoj su reprezentacije diljem Europe sudjelovale na različitim turnirima, pomogla je igračima Medveščaka da se dodatno osvježe i pripreme uza nastavak sezone. Slijedi im gostovanje kod Nižnjekamska, momčad koju su već jednom svladali i to s visokih 6:0.

"Pauza nam je dobro došla kako bi se oporavili i pripremili na napor koji nas očekuje u nastavku sezone. Lijepo je odmoriti se, ali je i lijepo vratiti se utakmicama. Radili smo jako dobro na svim situacijama u igri, svježi smo, puni snage i jedva čekamo nastavak sezone", istaknuo je Matt Ellison za Medveščakovu stranicu.

Iako je prošli dvoboj protekao u potpunoj dominaciji Medveščaka, Ellison upozorava kako Nižnjekamsk nije loša momčad.

"Bez obzira na njihovu trenutačnu situaciju, Nižnjekamsk je dobra momčad. nema sumnje da će nas dočekati spremni jer su i oni kao i mi dodatno radili na popravljanju stvari u igri."

Medveščak u kratkom roku očekuju četiri teška gostovanja, Nižnjekamsk je prva stanica, a zatim slijede gostovanja kod Ufe, Magnitogorska i Čeljabinska.

"Mi moramo igrati svoju igru. Prošla gostujuća turneja nije bila kakvu smo očekivali i teško je prognozirati koliko ćemo sada osvojiti bodova. Idemo redom, sada razmišljamo o Nižnjekamsku", dodao je Ellison.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • ivos13.11.2013. u 14:42
    Po prvu pobjedu na tlu Rusije
    ivos