Nogomet

Kranjčar: "Ako ne prođemo Island, nismo niti zaslužili otputovati u Brazil"

Branimir Korać • utorak, 19.11.2013.
Kranjčar: "Ako ne prođemo Island, nismo niti zaslužili otputovati u Brazil"
Foto: FaH

Pred hrvatskom reprezentacijom je još jedna povijesna utakmica. U Maksimir dolazi reprezentacija Islanda i bit će to dvoboj na sve ili ništa. Pobjednik odlazi na Svjetsko prvenstvo, a poraženi će biti vrlo razočaran...

Hrvatska nogometna reprezentacija u Maksimiru večeras dočekuje Island, a Niko Kranjčar je optimist uoči tog dvoboja. On smatra kako će Niko Kovač donijeti puno toga dobroga Hrvatskoj.

"Igrao sam s izbornikom, uvijek je bio vođa na terenu i van njega. Rođen je i odrastao u Njemačkoj i donijet će nam dio tog mentaliteta. Njegova discipliniranost je ono što nam je nedostajalo. U posljednjih nekoliko utakmica se upravo vidjelo da nam nedostaje toga na travnjaku i da nismo izgledali kao momčad. Ako ne prođemo Island kroz dvije utakmice, onda nismo niti zaslužili otići u Brazil. Ako oni žele više prolaz od nas, nešto nije u redu u našim glavama", rekao je Kranjčar za Independent.

Kranjčar je progovorio i o dolasku u QPR te iznenađenju koliko je Championship kvalitetna liga.

"Championship je vrlo zahtjevna liga. Igram u momčadi s nizom kvalitetnih igrača koji iza sebe imaju nastupe u Premierligi i ne osjećam izostanak neke kvalitete s tehničke strane. Vjerujem da smo momčad dostojna Premierlige i da ćemo se tamo i naći. Uopće nemam osjećaj da igram u Championshipu već uz ovakve suigrače osjećam se kao da igram Premiership."

SP 2014, Skupina A

1Brazil 37:2+57
2Meksiko 34:1+37
3Hrvatska 36:603
4Kamerun 31:9-80

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • Obrisan korisnik19.11.2013. u 17:55
    Dajte mu da igra!
    Obrisan korisnik
  • Obrisan korisnik19.11.2013. u 16:53
    bas to, koliko se proljeva tinte na ove bezveznjake, daj razmisljajte kako cete pobijediti Argentine i Njemacke a stalno su vam u glavi ove piz*e matere
    Obrisan korisnik
  • litleben19.11.2013. u 16:49
    Nije ni jasno kako su Kovačić i Perišić ispred NIke. Mali Kova, poslije onakovog nezalaganja protiv Srbije i Belgije, ne bi trebao biti ni pozvan dok se ne odluči boriti za domovinu. a Perišić, što je sve ispromašivao i koliko krivih centaršuteva, Niko bi iz pola manje situcaija nešto napravio.
    litleben
  • jandro19.11.2013. u 16:46
    mislim na portugal ili vjerojatnije švedsku, ili vrlo vjerojatno jednu francusku. sve ekipe koje bi nas razbile u međusobnim dvobojima. znam da portugal nismo mogli izvuč. govorim hipotetski.
    jandro
  • Obrisan korisnik19.11.2013. u 16:43
    Mislis na Srbiju ? :D
    Obrisan korisnik